jOga Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 Elo zostaly mi zrobione ssy przez admina Raca bodajze, wrzucam je ktore sa czyste oczywiscie bana nie dostalem ale dla jasnosci wrzucam narazie http://hostuje.net/file.php?id=e39a607904af32c221724f58b6839f3d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 Było 9 ss'ów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Dlaczego nikt nie pisze wedlug wzoru. Wklej bana z konsoli, nastepnie tyle ss'ow ile powinno byc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GALGAAANwOw Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 Wrzuc na imageshack. Nie chce sciagnąc sobie jakis virusów od Ciebie Grałeś podejrzanie, byłem przy tej sytuacji. Rzeczywiscie bana nie dostales ale Raca robił ci ss'y i prosił o wrzucenie, co wydaje mi sie dziwne. Jezeli ktos gra na cheatach to powinien dostac bana. No ale ja adminem nie jestem i nie bede wnikac w procedury. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 Wrzuc na imageshack. Nie chce sciagnąc sobie jakis virusów od Ciebie Grałeś podejrzanie, byłem przy tej sytuacji. Rzeczywiscie bana nie dostales ale Raca robił ci ss'y i prosił o wrzucenie, co wydaje mi sie dziwne. Jezeli ktos gra na cheatach to powinien dostac bana. No ale ja adminem nie jestem i nie bede wnikac w procedury. Kim Ty kur...na jesteś że takie przemyślenia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 oj galgan galgan:D poza tym ja też byłem przy sytuacji i faktycznie gral podejrzanie i na bank mial haxy bo ssow nie wrzucil... tyle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Dobra, ktoś go zobaczy - perm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts