PaniC! Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Masz bana na tym serwerze! [AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze! [AMXBANS] Zbanowany nick : PaniC! [AMXBANS] Przyczyna : ' sski na forum , - ) ' [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na thegames.pl/amxbans [AMXBANS] Twoj SteamID : ' ' [AMXBANS] Twoje IP : ' 88.156.154.110 ' [AMXBANS] ======================================= Ssów nie moge wrzucić jakiś problem z hostem mam na image. Ynex, prawda włączyłem raz i tylko wtedy. Wczesniej sie nikt nie skarżył na to i wczesniej nie grałem Gram juz ponad miesiać, chciałbym przeprosić i prosic o ub. Jeśli się nie zgodzicie no to trudno. Tylko prosze o to bo zdarzyło sie to tylko raz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 nie ma mowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 Szkoda ze ss'ow nie wrzucisz, nawet demko mam żeby mało nie było. ~close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts