mariooo Posted January 8, 2012 Report Posted January 8, 2012 Gra na aktywnym banie. Dziś po 14 de dust2
kamil00714 Posted January 8, 2012 Report Posted January 8, 2012 Grałem, przyznam. No, ale dostałem bana za Wh bez podstaw ani Sccrenów ani Demko nic wiec ja nie wiem czy Admini to Dziesięciolatki czy co ? Prosze o UB?
GALGAAANwOw Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 Sytuacja wygląda tak: SoT, kolego, znasz adminów z serwera, i kiedy widzisz takowego, to wyłączasz cheaty i nagle zaczynasz lamić. Admin opuszcza serwer, a ty znów bezczelnie odpalasz swoje ŁOLHAKA, i znów grasz jak kozak. Mapa de_dust2 starty 50:12, zmiana mapki, admin na serwie start 32:24.... Wiem, że grasz na WH, bo jak nie ma admina to nawet sie nie kryjesz. Wkurzasz tym też innych, bo nie tylko ja sie na Ciebie skarżę. A ty uważasz że nic nie masz. I cały czas się tego wypierasz. "o! SSy miałem i są czyste" -- no może i są czyste bo jak widzisz adma to wyłączasz. Tak wgl, grasz na aktywnym i nie raz ci to mówiłem. Nie jestem adminem ale jak dla mnie po temacie. Dziękuję, dobranoc.
Recommended Posts