5517o0o Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You have been banned from this server [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ thegames.pl/amxbans [AMXBANS] Reason: 'he sa zabronione na respa!' [AMXBANS] Length: 'permanentnie' [AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBANS] Your IP: '213.108.85.134' [AMXBANS] =============================================== http://www.TheGames.PL: Runda zakonczona, sprawdzam druzyny. Kicked by Console: Masz BANA. Sprawdz konsole. Kicked : Masz BANA. Sprawd zbanowany nick 5517o0o nie ma napisane kto to ale chyba abdul:D dzisiaj 21:20 po prostu mu sie pomylilo i zbanowal nie tego co trzeba ... powiedzialem mu ze gosc wali na eldorado he z respa a on mnie zbanowal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abdulwisimulacha Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 No, tylko ty tez miales dostac bana za tekstury i uzywanie mikrofonu. Wiec ban i tak sluszny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted January 8, 2012 Author Report Share Posted January 8, 2012 Ty se chyba K**** jaja robisz... daszek na inferno to niby txt?? komu wy do ch** admina daliście...!!! pozatym dlaczego za mikro? mówisz mi że mikro od 12 jak ja mam kuźwa 21 txt do tego na inferno to są daszki ale te wyżej... OGARNIJ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted January 8, 2012 Author Report Share Posted January 8, 2012 No co to wszystko co potrafisz? gdzie ss? gdzie demko? udowodnij mi winę i nie ignoruj mnie... nie wychodź z forum dopóki się nie wytłumaczysz!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xavi Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Nie róbcie jaj chłopaki, bo zaraz stracicie połowe ludzi grających na serwie i same czity będą grać. 55 tak jak frytek robią fajną atmosfere na serwie jak macie jakiś problem z mikro to zróbcie żeby można było mutować a nie permy bo brzydko powiedział, albo teleportował sie na niby txt. Pozdrawiam szarak Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 ub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts