sekator 21 Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Tytuł Tematu: Odwolanie od bana + ss Data otrzymania bana: 9.01.12 Godzina: ok.17.50 Nick Admina wręczającego: Nie podano jezeli sie odzywal to nie bylo jego nicku obok. Nick Gracza zbanowanego:Sekator 21 :] Uzasadnienie bana: Twierdzi ze mam wh czy cos nie wiem z reszta nic nie podal... Treść odwołania: Nie wiem twierdzi ze ma wh czy cos... Dowód uzasadniający odwołanie: [AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na banlista.thegames.pl [AMXBANS] Przyczyna: '"ss na forum"' [AMXBANS] Czas: 'permanentnie' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:42968243' [AMXBANS] Twoje IP: '79.184.194.125' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekator 21 Posted January 9, 2012 Author Report Share Posted January 9, 2012 Tytuł Tematu: Odwolanie od bana + ssData otrzymania bana: 9.01.12 Godzina: ok.17.50 Nick Admina wręczającego: Nie podano jezeli sie odzywal to nie bylo jego nicku obok. Nick Gracza zbanowanego:Sekator 21 :] Uzasadnienie bana: Twierdzi ze mam wh czy cos nie wiem z reszta nic nie podal... Treść odwołania: Nie wiem twierdzi ze ma wh czy cos... Dowód uzasadniający odwołanie: [AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na banlista.thegames.pl [AMXBANS] Przyczyna: '"ss na forum"' [AMXBANS] Czas: 'permanentnie' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:42968243' [AMXBANS] Twoje IP: '79.184.194.125' Przepraszam jeszcze ss: http://imageshack.us/g/804/awpindia0000bmp.jpg/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Haha chyba śmieszny jesteś nie ma ub !. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Fajne screeny, w pancie robione? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Zapomniał o 1 ss zobacz 3 ss w dolnym lewym rogu xd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 (edited) na drugim ss to tak na środku ekranu to raczej nie jest element skrzynki a tak swoja droga Grzybek czemu zrobiłeś ss akurat jak mnie z noża ubili:p Edit : Sory Edited January 9, 2012 by grzybek77 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts