Morientes Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 BUILD 5408 SERVER (0 CRC) Proszę o ub nigdy nie czitowałem a pozatym mam steam i trochę oleju w głowie że jak bym coś odpalił to by mi steam poszedł bo jest ochrona VAC(jeżeli wiecie o co wogóle chodzi).Grałem z wieloma grczami na tym serwie i jakoś nie narzekali że mam czity(niby).Między innymi z wieloma adminami.Proszę o wyjaśnienie. Server # 2 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You are Banned from this server! [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned nick : KoChAm*PiWo# [AMXBANS] Reason : ' Czitujesz ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ banlista.thegames.pl [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 40133052 ' [AMXBANS] Your IP : ' 83.28.227.129 ' [AMXBANS] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check
Grz3s!3k Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 ss nie udało mi się zrobić bo zszedłeś na spect, demko nie jest z tego samego powodu zbyt długie ale sami oceńcie: http://speedy.sh/QajKx/kochampiwo.dem
Morientes Posted January 10, 2012 Author Report Posted January 10, 2012 Jak tam uważacie ale pograli byście coś więcej w cs a nie raptem po 300h i zobaczyli ja gram na serwie od 2 lat i jakoś wtedy mnie nie banowali chociaż grałem na ns.Płakał nie bede ale z takim podejściem to za dużo tam osób z steamem nie bedzie grało.Tak nic z tego twojego dema nie widać a jak chcesz ssy to są właśnie z tej mapy w profilu steam.Tyle z mojej strony.Zapraszam na profill ESL tam zagrajmy.
grzybek77 Posted January 10, 2012 Report Posted January 10, 2012 Ss by się jednak przydały wydaje mi się, że kolega nic nie ma. ;/
Morientes Posted January 10, 2012 Author Report Posted January 10, 2012 Prosze oto ssy z tej mapy oraz z poprzedniej czyli z dd2 i weestwood'a. http://speedy.sh/cHKU2/screenshots.rar
Grz3s!3k Posted January 10, 2012 Report Posted January 10, 2012 gramy w cs tyle ile możemy a bana przyznam sie ze dostales troche profilaktycznie bo nie mialem akurat czasu czekać aż wrócisz do gry i wtedy popatrzeć, zwykle nikt nie dostaje go po jednej rundzie demka, ale nie chciałem też zostawić na serwie cheata UB i temat zamykam
Recommended Posts