Morientes Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 BUILD 5408 SERVER (0 CRC) Proszę o ub nigdy nie czitowałem a pozatym mam steam i trochę oleju w głowie że jak bym coś odpalił to by mi steam poszedł bo jest ochrona VAC(jeżeli wiecie o co wogóle chodzi).Grałem z wieloma grczami na tym serwie i jakoś nie narzekali że mam czity(niby).Między innymi z wieloma adminami.Proszę o wyjaśnienie. Server # 2 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You are Banned from this server! [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned nick : KoChAm*PiWo# [AMXBANS] Reason : ' Czitujesz ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ banlista.thegames.pl [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 40133052 ' [AMXBANS] Your IP : ' 83.28.227.129 ' [AMXBANS] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 ss nie udało mi się zrobić bo zszedłeś na spect, demko nie jest z tego samego powodu zbyt długie ale sami oceńcie: http://speedy.sh/QajKx/kochampiwo.dem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morientes Posted January 10, 2012 Author Report Share Posted January 10, 2012 Jak tam uważacie ale pograli byście coś więcej w cs a nie raptem po 300h i zobaczyli ja gram na serwie od 2 lat i jakoś wtedy mnie nie banowali chociaż grałem na ns.Płakał nie bede ale z takim podejściem to za dużo tam osób z steamem nie bedzie grało.Tak nic z tego twojego dema nie widać a jak chcesz ssy to są właśnie z tej mapy w profilu steam.Tyle z mojej strony.Zapraszam na profill ESL tam zagrajmy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Ss by się jednak przydały wydaje mi się, że kolega nic nie ma. ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morientes Posted January 10, 2012 Author Report Share Posted January 10, 2012 Prosze oto ssy z tej mapy oraz z poprzedniej czyli z dd2 i weestwood'a. http://speedy.sh/cHKU2/screenshots.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 gramy w cs tyle ile możemy a bana przyznam sie ze dostales troche profilaktycznie bo nie mialem akurat czasu czekać aż wrócisz do gry i wtedy popatrzeć, zwykle nikt nie dostaje go po jednej rundzie demka, ale nie chciałem też zostawić na serwie cheata UB i temat zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts