5517o0o Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Dzisiaj 23:40 to samo- broń na awp Nick Pr3z3s$ demko i ss steam: http://www.megaupload.com/?d=J2HK81HZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr3z3s- Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 5517o0o od kiedy ty tak regulaminu przestrzegasz? Fakt może i zawiniłem wiedziałem, że jak dostanie się broń z rtd to można przez rundę używać na 35hp lub tam AWP, ale jak jest mapa co można normalnie kupować broń to nie można jej używać tego akurat nie widziałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted January 12, 2012 Author Report Share Posted January 12, 2012 Słuchaj... to demo to tylko skarga... jak wstawiałem to wiedziałem i teraz też wiem że bana nie będzie bo nie ma w zasadzie za co... ale juz zostanie coś po tobie i myślę że odpowiednie osoby wyłapią tych co regularnie coś odpier***** i będą się takich delikwentów pozbywać... mam nadzieję że moja praca którą właśnie zacząłem nie pójdzie na marne i serwer pozbędzie się kilku pajaców:) od wczoraj każdą sytuację w której łamany będzie regulamin będę wklejał bo to chyba jedyny sposób żeby poradzić sobie bez adminów. Z czasem myślę że zobaczysz efekty, a to teraz to Admini będą wiedzieli jak potraktować więc nie bój żaby;) jak nic nie na wywijałeś wcześniej i nie miałeś banów za regulamin to będzie to tylko ostrzeżenie... ja sam ostatnio używałem broni na awp_hill i paj mnie deczko ostrzegł ale nie banował bo wiedział że to bez sensu, bo po prostu nie wiedziałem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr3z3s- Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 No w tym Cię akurat popieram że Ci co notorycznie łamią regulamin to trzeba się za nich brać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Skoro sie chlopaki dogadali - zamykam :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts