5517o0o Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Dzisiaj minuta po północy oskarżony blask powód tp na awp ssa ze steam zrobiłem ale jakoś niemrawo i mi się nie zapisał demo tu: http://www.megaupload.com/?d=QPZF8YWX I k*** będę wklejał każdy przypadek bo ja i inni porządni gracze mają w p**** dość łamania regulaminu... nie chce mi się zakładać następnego tematu więc od razu mówię że gracz z nickiem Gorky78 bodajże to Indos który wchodzi na aktywnym, znowu wyklina, wyzywa, i ma na was wyjebane! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 zajmiemy sie gorky'im, a co do indos'a (do konca nie wiadomo czy to on).. Jak wiadomo, pelno aktywnych. Przy nastepnej akcji kiedy bede, zrobie z nim porzadek. blask juz mial bana za kulture. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted January 13, 2012 Author Report Share Posted January 13, 2012 gość mnie lubi na tyle że mi się przyznał że to on:) banujcie jak wlezie a co do blaska to skoro był ban za kulturę teraz regulamin to jak jeszcze podpadnie ze 2 razy to trza bedzie zrobić z nim porządek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted January 14, 2012 Report Share Posted January 14, 2012 hmmm, to poczekamy az gorky nabije wiekszy lvl, pozniej zbanujemy :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted January 18, 2012 Author Report Share Posted January 18, 2012 no więc przeglądam sobie teraz banlistę i co widzę? blask he na 35hp:) chyba warto by było się zastanowić nad jego dalszym losem jak jeszcze coś odwali.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 No to dostal przeciez bana za tego He :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 5517, pomysl o kupnie steama, oraz o swoich wybrykach ;-) wszyscy dostaja to na co zasluguja ;-). Adminom zostaw formalnosci, my jestesmy zgrana ekipa i sie dobrze dogadujemy, wiec sie o to nie musisz martwic ;-). Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted January 18, 2012 Author Report Share Posted January 18, 2012 Owszem ynex:) racja formalności są dla was ale to była tylko mała sugestia... nie mam zamiaru mówić wam co macie robić a mnie co sie czepiasz?? oj tam oj tam;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted January 19, 2012 Report Share Posted January 19, 2012 To twoje wielkie nogi na tym awatarze ? hym, i pomyslec ze z ciebie taka maruda ;-) Nie powiedzialabym ;x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 To twoje wielkie nogi na tym awatarze ? hym, i pomyslec ze z ciebie taka maruda ;-) Nie powiedzialabym ;x No i widzisz, już jedna na ciebie leci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 Tak. Moze zostac moim kochankiem, potajemnym oczywiscie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted January 21, 2012 Author Report Share Posted January 21, 2012 Wielkie nogi? umięśnione... się skacze się pływa, ciałko też mam za******* ale zamknijcie temat bo spam się sypie:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 jp koniec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 Wielkie nogi? umięśnione... się skacze się pływa Ile to ruchów można zrobić 4 klawiszami i myszką .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts