Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj minuta po północy

oskarżony blask

powód tp na awp

ssa ze steam zrobiłem ale jakoś niemrawo i mi się nie zapisał

demo tu: http://www.megaupload.com/?d=QPZF8YWX

I k*** będę wklejał każdy przypadek bo ja i inni porządni gracze mają w p**** dość łamania regulaminu...

nie chce mi się zakładać następnego tematu więc od razu mówię że gracz z nickiem Gorky78 bodajże to Indos który wchodzi na aktywnym, znowu wyklina, wyzywa, i ma na was wyjebane!

Posted

zajmiemy sie gorky'im, a co do indos'a (do konca nie wiadomo czy to on).. Jak wiadomo, pelno aktywnych. Przy nastepnej akcji kiedy bede, zrobie z nim porzadek. blask juz mial bana za kulture.

Posted

gość mnie lubi na tyle że mi się przyznał że to on:) banujcie jak wlezie a co do blaska to skoro był ban za kulturę teraz regulamin to jak jeszcze podpadnie ze 2 razy to trza bedzie zrobić z nim porządek

Posted

no więc przeglądam sobie teraz banlistę i co widzę? blask he na 35hp:) chyba warto by było się zastanowić nad jego dalszym losem jak jeszcze coś odwali....

Posted

5517, pomysl o kupnie steama, oraz o swoich wybrykach ;-) wszyscy dostaja to na co zasluguja ;-). Adminom zostaw formalnosci, my jestesmy zgrana ekipa i sie dobrze dogadujemy, wiec sie o to nie musisz martwic ;-).

Posted

Owszem ynex:) racja formalności są dla was ale to była tylko mała sugestia... nie mam zamiaru mówić wam co macie robić:D a mnie co sie czepiasz?? oj tam oj tam;P

Posted
To twoje wielkie nogi na tym awatarze ? hym, i pomyslec ze z ciebie taka maruda ;-) Nie powiedzialabym ;x

No i widzisz, już jedna na ciebie leci!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...