Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Coś stało mi się z CeeSem, zmieniałem rozdzielczość żeby mieć idealną xD i nagle stało mi się tak że wszystko jest kwadratowe i mam pingi po 5k... co jest grane ? potrafi ktoś to naprawić ? reinstall nie pomaga.. Dzięki z góry. Malysz

Posted

To ty masz chyba jakis wehikul a nie komputer :D <hahaha>

Bo to ustawienia zazwyczaj sie zmieniaja.

A przy reinstalu usuwales wszystkie pliki jakie tylko byly zwiazane z cs i steam ? I czy sciagales ze steama na nowo cs'a ?

Posted

Problem tkwi w sterownikach od grafiki. W najgorszym razie spróbuj przeinstalować sterownik który masz zainstalowany.

Sciagnij sterowniki pod open gl 2.0 i powinno dzialac

Posted

też myślę że to będzie coś ze sterownikami. Spróbuj aktualizować sterownik karty graficznej lub jeśli nie pomoże odinstalować całkowicie kartę i pobrać oprogramowanie ze strony producenta. W każdym razie nie ma silnika do napędzenia grafy...

Posted (edited)

Czemu sterowniki? Bo Cs obsługuje taką a nie inną grafikę. Z Csem sobie nie podyskutujesz na temat grafiki, sterowników ani nic. To nie jest nic strasznego ściągnąć nowe jak napisałem wyżej przecież...

@Up proszę wnosić coś do tematu a nie bazować na moich informacjach ;<

Nie kozacz i tak z neta wziąłeś :D

Edited by grzybek77
Posted

Mialem taki problem pare lat temu. Osobisci nic z tym nie zrobilem gralem na software. Po formacie sie udalo, wszystko wrocilo do normy. Jestem tego samego zdania co Ynex to sterowniki, bo jak dobrze pamietam to zadna gra mi nie chciala dzialac. Wyskakiwal jakis blad.

• 2 weeks later...
Posted

ogólnie powiem tyle.... zrób formata i po problemie, chyba że masz wszystko na jednym dysku no to masz większy problem wtedy:P raczej nic innego nie wchodzi w gre a jak masz jak normalny zabezpieczony czlowiek 2 dyski lub przynajmniej 2 partycje to nie bedzie przecież żądnego problemu nie?

Posted

wydaje mi się ynex że malysz dwiedził tą stronę, jeśli nie... nie wiem jaki sens miałoby dalsze poszukiwanie rozwiązań bo padła już odpowiedz żeby ściągnął sterowniki ze strony producenta czyli patrz Twój link