Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted (edited)

Posiadam dwie maszyny - jeden firmowy (poczciwy 1,9D pseudonim "terenowiec" rocznik 2006 - żadna dziura mu nie straszna, naturalnie na użytek własny, również prywatny (oszczędność na paliwie :D) Co do motoru to nowy nabytek, w tym miesiącu zakupiłem niestety rzadko zdarza się jeździć bo pogoda średnia i nie mam jeszcze prawka na kategorie A (zacząłem w sobotę kurs) :) Motorek leciwy ale nie stać mnie na nówkę - najpierw pasuje się nauczyć jeździć na tym agresorze :P

b64485ded06c.jpg.htmlhttp://zapodaj.net/b64485ded06c.jpg.html

71fceb27c07c.jpg.htmlhttp://zapodaj.net/71fceb27c07c.jpg.html

P.S. Zdjęcia poglądowe, aczkolwiek posiadane przeze mnie egzemplarze wyglądają identycznie.

Edited by Tablica
Posted

Kuna bardzo ładna, ostatnio jeździłem na bandicie też 600 no i musze powiedzieć że się zwija... Sam szybko nie jechałem może ze 120 ale jak mnie przewiózł właściciel to przed pierwszym zakrętem mieliśmy 2 paki a do ów zakrętu nie było daleko ^^ Ogranicznik do 250? Czy jeszcze nie doszedłeś?

Posted

nie przkroczylem jeszcze 130, boje sie narazie - nigdy wczesniej na motorze nie jezdzilem :P Pierwsze "jazdy" z kursu bede miec dopiero w niedziele wiec mam jeszcze czas odkryc w nim wszystkie mozliwosci / hamulce :) Musze przyznac ze rzeczywiscie ladnie wyglada jak na 18latka :)

Posted (edited)

Hehe, mam zamiar szybko zrobic papiery na A i w wakacje jade ze znajomymi na dwutygodniowego globetrottera (niemcy, czechy, austria, wegry, slowacja) na motorach - troche sie naucze jezdzic mam nadzieje :)

Edited by Tablica
Posted

Podobno ok 220 ale go nie ważyłem :) Jutro bedzie fajnie jak nim przyjade na kurs i przesiąde się na mz czy simsona :P O ile pogoda pozwoli...

PS. Rozmawialem nawet z przedstawicielem drogówki (:P) i za jazde bez prawka A jest mandat 300zł i nie dostaje punktów na kat. B :)

Posted

Dziś o 12 byłem już po pierwszych 2 godzinach spędzonych na placu. Jeździłem jakimś starym suzuki 250 i muszę przyznać, że przez godzine nie mogłem zrobic ani jednej poprawnej ósemki :P Jednak jazda po mieście to zupełnie inna bajka niż tego typu manewry, już nie jestem taki pewien tego egzaminu :P