Tablica Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 (edited) Posiadam dwie maszyny - jeden firmowy (poczciwy 1,9D pseudonim "terenowiec" rocznik 2006 - żadna dziura mu nie straszna, naturalnie na użytek własny, również prywatny (oszczędność na paliwie ) Co do motoru to nowy nabytek, w tym miesiącu zakupiłem niestety rzadko zdarza się jeździć bo pogoda średnia i nie mam jeszcze prawka na kategorie A (zacząłem w sobotę kurs) Motorek leciwy ale nie stać mnie na nówkę - najpierw pasuje się nauczyć jeździć na tym agresorze http://zapodaj.net/b64485ded06c.jpg.html http://zapodaj.net/71fceb27c07c.jpg.html P.S. Zdjęcia poglądowe, aczkolwiek posiadane przeze mnie egzemplarze wyglądają identycznie. Edited March 22, 2010 by Tablica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_K MadaFaka Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Kuna bardzo ładna, ostatnio jeździłem na bandicie też 600 no i musze powiedzieć że się zwija... Sam szybko nie jechałem może ze 120 ale jak mnie przewiózł właściciel to przed pierwszym zakrętem mieliśmy 2 paki a do ów zakrętu nie było daleko ^^ Ogranicznik do 250? Czy jeszcze nie doszedłeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tablica Posted March 23, 2010 Author Report Share Posted March 23, 2010 nie przkroczylem jeszcze 130, boje sie narazie - nigdy wczesniej na motorze nie jezdzilem Pierwsze "jazdy" z kursu bede miec dopiero w niedziele wiec mam jeszcze czas odkryc w nim wszystkie mozliwosci / hamulce Musze przyznac ze rzeczywiscie ladnie wyglada jak na 18latka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 jak coś to piszcie wcześniej, bo wasze narządy mogą kogoś uratować ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tablica Posted March 24, 2010 Author Report Share Posted March 24, 2010 (edited) Hehe, mam zamiar szybko zrobic papiery na A i w wakacje jade ze znajomymi na dwutygodniowego globetrottera (niemcy, czechy, austria, wegry, slowacja) na motorach - troche sie naucze jezdzic mam nadzieje Edited March 24, 2010 by Tablica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_K MadaFaka Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 A pierwsza gleba już była? xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tablica Posted March 26, 2010 Author Report Share Posted March 26, 2010 Parkingówka jedynie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_K MadaFaka Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 No w sumie... Trudno utrzymać a na światłach to już w ogóle pomiana... Ile waży z 280 nie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tablica Posted March 27, 2010 Author Report Share Posted March 27, 2010 Podobno ok 220 ale go nie ważyłem Jutro bedzie fajnie jak nim przyjade na kurs i przesiąde się na mz czy simsona O ile pogoda pozwoli... PS. Rozmawialem nawet z przedstawicielem drogówki () i za jazde bez prawka A jest mandat 300zł i nie dostaje punktów na kat. B Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tablica Posted March 28, 2010 Author Report Share Posted March 28, 2010 Dziś o 12 byłem już po pierwszych 2 godzinach spędzonych na placu. Jeździłem jakimś starym suzuki 250 i muszę przyznać, że przez godzine nie mogłem zrobic ani jednej poprawnej ósemki Jednak jazda po mieście to zupełnie inna bajka niż tego typu manewry, już nie jestem taki pewien tego egzaminu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts