tomcio_paluch Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 1.Tytuł Tematu: Odwołanie od bana. tomcio_paluch 2.Data otrzymania bana: 15-01-2012 3.Godzina: 13:34 4.Nick Admina wręczającego: Grz3s!3k 5.Nick Gracza zbanowanego: tomcio_paluch 6.Uzasadnienie kicka\bana: Lamisz 7.Treść odwołania: Nie ja grałem, chociaż używane było moje konto i nie wiem za co dokładnie był ban, więc chciałbym aby admin który go dał, wytłumaczył o co chodziło(jeśli to nie problem). Lecz niestety tak się dzieje jak się wpuszcza postronne osoby na kompa;/ Mój błąd i już go nie popełnię Dlatego proszę o pozytywne rozpatrzenie i UB. 8.Dowód uzasadniający odwołanie: link, screen, etc. (do tego tekst z konsoli !) AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You are Banned from this server! [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned nick : tomcio_paluch [AMXBANS] Reason : ' Lamisz ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ banlista.thegames.pl [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 6282359 ' [AMXBANS] Your IP : ' 83.27.75.46 ' [AMXBANS] ======================================== Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-hindler Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 Powiem tak ja też już ci nie raz dawałem bana za nielegalne oprogramowanie jak wrzucisz ss'y czyste to inaczej będziemy rozmawiać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomcio_paluch Posted January 21, 2012 Author Report Share Posted January 21, 2012 Hmm to raczej niemożliwe, bo póki co jedyny ban na tym serwerze był za reklamę i to nie umyślną. Poza tym jakbym dostawał wcześniej bana to przecież nie mógł bym grać. A pewnie dawałeś podszywającym się osobom, bo przez dosyć długi czas nie grałem wogóle w CS-a, nawet pisałem o tym do Silence, że mnie nie będzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 hmm widzę że faktycznie pozostałe bany są dla gracza(y) NS więc masz UB i sorki za zamieszanie ale nie wyświetlają mi się avatary Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 do tego dochodzi łamanie regulaminu:) chyba mam gdzieś demko jak znajdę to wrzucę pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts