5517o0o Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 siema siema... jest mały problem bo nie wiem gdzie mam zapisane demka które kręce...:/ nagrałem kilka porządnych rzeczy i kurde po nazwie mi sie odpalają jak w consoli wpisuje playdemo a ani wyszukiwarka na kompie nie może ich znaleźć ani nic... normalnie sie zapisywały w cstrike ale teraz juz nie:D co robić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Mozesz je miec w cstrike_polish (tez taki domyslny folder) a innej opcji nie ma poza cstrike więc jesteś w dupie :-). Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted January 21, 2012 Author Report Share Posted January 21, 2012 kuźwa nie mam pytań.... demka normalnie mi się odtwarzają ale nie mogę ich znaleźć na dysku;( jest tyle odpaleńców nagranych że szok.... a ja nic nie moge zrobić <beczy> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 prawy klawisz na swój dysk z cs'em jest taka fajna opcja "WYSZUKAJ" i wpisujesz nazwe demka, moze znajdzie, moze nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted January 21, 2012 Author Report Share Posted January 21, 2012 dobra jest.... jakoś mi się pozmieniały ustawienia uprawnień profili przez co wyszukiwarka nie mogła tego znaleźć a do tego komp sobie sam utworzył cstike_polish a zawsze zapisywało mi się w cstrike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Powiem tylko tyle. Mozesz je miec w cstrike_polish (tez taki domyslny folder) a innej opcji nie ma poza cstrike więc jesteś w dupie :-). Temat do zamknięcia ~close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts