Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Hmm, z deagla nie szlo mu zbytnie. Z kopary troche inaczej. Nie wiem, dziwna akcja przy tych co zabil trzech. Widac ze mu cos tam odrzuca celownik. Niech sie wypowiadza jeszcze inni. Mogles wkleic jego SID.

Posted

nie wiem kurde już co się dzieje z moim kompem... nie mogę zrobić ssa z SID'em więc nagrywałem na demku ale widzę że też nic z tego...:/ chyba będę musiał przepisywać ręcznie:D poza tym Agatko jak to nie jest wspierające oprogramowanie... to ja tu nie gram więcej:P i dlaczego wyszedł jak usłyszał moją rozmowę z DzynQ że go nagrywam??:)

Posted

Nie o to chodzi, mi sie zcinalo to demko, dlatego nie chce osadzac nikogo sama. Wole poczekac az sie reszta wypowie. Tymbardziej iz wiem , ze ten gracz ma steama.

Posted

też chętnie zobaczę co inni o tym myślą, przed chwilą na steamie pojawił się znowu h0w?! i co?? na początku spokojnie ale jak powiedziałem do n3mo że przegra z nim bo to odpaleniec nagle zaczął znowu jechać przez ścianki i szybciorem spieprzył:) poza adminami popytajmy też świadków sytuacji i myślę że do czegoś dojdziemy. ja jestem pewny swojego i będę się upierał że gościu na aimie grał. aaaa i jeszcze jedn]:-> jak miał staty lipne w ch** to mu celownik nie latał

Posted

Obejrzałem sobie to jeszcze raz i możecie też zwrócić uwagę na to jak zabija ostatniego z krowy... bańka mierzona przez skrzynke a jak gościu wyskakuje to celownik od razu prze strzale leci mu na banie i to z bardzo dużą szybkością i niebywałą dokładnością. demko się troszkę wiesza ale to nie przeszkadza. jak nie aim to wh bo zaczyna strzelać zanim kogoś zobaczy

Posted

Ja jebie co za debil ... Chłopie steam 2k7 i na aimie mam grac ? Ciebie coś boli chyba ... Tak zwana panika człowieku . A na deaglu nie widać aima i co nawet cs'a nie wyłączyłem i mam mieć aima? Zastanów się troszkę zanim coś wrzucisz . A wyszedłem , bo muszę się uczyć wszedłem na parę minut . Jakbyś miał steama to byś widział , że jestem online .

Posted

1)Sam sobie chyba nie wierzysz... zobacz jak to wygląda i powtórz swoją wypowiedź. Poza tym czekam na wypowiedź innych adminów więc raca zamiast polubić posta wypowiedziałbyś się:P

2)A ja Cię markeloff podejrzewałem więc kręciłem demko i mnie na prawdę nie interesuje to czy ktoś ma steam czy nie...

3)Nie wyzywam Cię więc k**** wstrzym ryj

Posted

jeszcze raz powtórzę: czekam na wypowiedź adminów. jak powiedzą że nic nie masz to ok i sprawy nie było przybijam Ci wysoką piątkę i gramy dalej. a nagrywam bo czasem nie da się grać... odpaleni wchodzą najczęściej jak nikogo nie ma lub grają cały dzień normalnie a jak tylko przyjdzie godzina po 23 to info z dupy i nie ma kto tego ogarnąć. Tak samo jak M@GoOo którego podejrzewaliśmy ale nikt nic z nim nie zrobił bo nie było pewności a pod nieobecność agaty paja czy ynexa troche go poniosło i sam możesz zobaczyć jak to wygląda:)