Słaby KaC Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Cześć mam prośbę o odbanowanie dostałem permanentnego na War3ft teraz się przyznam bo nie ma sensu coś ukrywać.Więc gdy dostałem bana na serwerze to wyciągnełem wtyczkę z internetu i potem włożyłem ps. wiem wiem nudne to i głupie ale dalej , włączyłem kompa i zmieniło mi się IP komputera.Wiem to jest oszustwo ale co ja mogę poradzić i tak przyznaje się mam 13 lat.Zrobiłem źle ale obiecuje poprawę naprawdę więcej to się nie powtórzy obiecuje to każdemu kto to teraz przeczytał.Prosze o odbanowanie nicku Kabzell <--- pewnie każdy pomyślał a to ten dzieciak :/ dobra prosze o zastanowienie się Administratorów i odbanowanie . Dzięki wszystkim : :up: Jeszcze raz ,,Przepraszam Bardzo'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Ile razy wszedłeś na aktywnym? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 jak nick ? zly wzor. Wszystko zle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Nie męcz się Agus, zaraz po tym jak napisal wszedł na server i dostał perma ode mnie za aktywnego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Kabzell ? :-) To juz wszystko rozumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts