Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Tak więc jedziemy sobie na 35hp_2 no i jak zawsze fajnie fajnie wszystko fajnie he kolo głowy latają jak wściekłe osy rtd używane po 2 3 4 rundy ale co tam nic się nie dzieje przecież wszystko gra nic nowego:) wpada nagle Ynex chwała Bogu i powoli wypieprza całe gówno. pisałem mu kto pokolei za co odpowiada no i tez banowal, ale zostalo jeszcze 2:

leon zawodowiec

Grzesiek' '

Nie dość że bany jakie za to dajecie są po prostu śmieszne (4h - jak dla mnie za regulamin i uprzykszanie gry powinny być koło tygodnia albo jak na satellite którym kiedyś grałem miesiąc) bo jak ktos ma zmienne ip to i tak pewnie przyjdzie za 2 godziny bo pomysli ze nikogo z adm nie bedzie a jak juz to pewnie sie nie zorientuje, to jeszcze Ynex wyjeżdża z tekstem że już sobie podaruje... No do ciężkiej K*** jak może tu być spokój jak takie coś robicie?

30.01.2012

17:00

http://hotfile.com/dl/144401217/ae3b9ed/he.rar.html

Posted

A ja sie wypowiem juz teraz, bo nie ujade :D hah. 55 dobrze wiesz, ze ciezko jest ogarnac caly serwer, jak jest tak malo adminow. Tak poza tym o co ty wgl siejesz zamet? Zbanowal tyle osob a ty o jakies 2 osoby sie tutaj prujesz :) jednym slowem - MASAKRUNIA ^^ Wg mnie, powinienes sie cieszyc, ze wgl kogos zbanowal ^^

Posted

I znowu Czepianie się wzoru bo nie potrafisz nic mądrzejszego powiedzieć

Zbanowal tyle osob a ty o jakies 2 osoby sie tutaj prujesz :) jednym slowem - MASAKRUNIA ^^ Wg mnie, powinienes sie cieszyc, ze wgl kogos zbanowal ^^

Paju drogi odpuścisz komuś raz to stwierdzi że dalej może robić co mu się podoba i nigdy nie zaprowadzicie porządku tutaj... Jednak jakaś odpowiedzialność chyba powinna być... nikt się jakoś do was nie pruje jak widać tylko ja... no i dobrze bo każdy was jedzie że nie potraficie sobie z serwerem poradzić bo jesteście po 1 pobłażliwi a po drugie nie macie kompletnie na niego czasu a tylko ja mam odwage w 4 oczy wam powiedzieć że po prostu dajecie dupy...

Posted
I znowu Czepianie się wzoru bo nie potrafisz nic mądrzejszego powiedzieć

no i dobrze bo każdy was jedzie że nie potraficie sobie z serwerem poradzić bo jesteście po 1 pobłażliwi a po drugie nie macie kompletnie na niego czasu a tylko ja mam odwage w 4 oczy wam powiedzieć że po prostu dajecie dupy...

Teraz nie mam admina :) sam wiesz, ze jak mialem, to robilem wszystko, zeby ogarnac serwer ^^ ale tez nie o to tutaj chodzi. Kazdy daje z siebie tyle ile moze, wiec pisanie takich skarg naprawde jest tutaj zbedne :) zwlaszcza na adminow.

Posted

Powiem tak :

- Oczekujesz żebym był dokładny i dawał bany każdemu super, ja oczekuję, byś pisał dokładnie tak jak jest według wzoru (wychodzi na to samo, jak dla mnie).

- Kolejna sprawa, nie widziałem jak oni łamali regulamin a jestem niestety takim adminem który bardzo mało komu ufa gdy chodzi o banowanie, jestem osobą która rzadko wierzy komuś na słowo i MUSZĘ ZOBACZYĆ jak ktoś łamie regulamin i zazwyczaj mam zawsze na to dowody.

- Jedynym powodem dla którego banowałem tych których podawałeś to już kompletna niechęć do patrzenia kto co przywinął i właśnie dlatego nie dawałem tym 2 bo przestali to robić, poza tym, admin powinien na początku dać ostrzeżenie co zazwyczaj robię (daję kicka) ale teraz było troche inaczej.

Posted

dobrze będę dokładniejszy ze wzorami postaram się i jak widać ja też bezpodstawnie kogoś nie oskarżam... przyzwyczaj się że jak mówię żebyś banował bo ktoś coś robił czy śmigał z dopalaczami to zawsze mam dowód (demko) jeśli nie mam to napiszę żebyś zwrócił tylko uwagę bo była taka i taka sytuacja... I przepraszam że od razu nie powiedziałem że mam demko

Posted

To moze teraz ja sie wypowiem. 55, lubie cie na serwie itp - ale ! i tu jest ale.. Czasem jestes straszna maruda, ze wole wyjsc z serwera niz sluchac - '' no jasne '' , ''ciekawe'' , ''niemozliwe'' i tak dalej, bo zazwyczaj troche to potrwa, zanim skonczysz narzekac. Rozumiem ze nie ma tyle adminow ile bys chcial aby bylo a jak juz sa, to nie spelniaja twoich oczekiwan. Daje Ci propozycje, - zloz podanie o admina. Ja odrazu mowie, ze bede na tak, (okres probny oczywiscie i jezeli reszta sie zgodzi) tylko dlatego zebys zobaczyl sam, jak jeden admin ogarnia caly serwer. zycze powodzenia. Tak samo udzielal sie N* Wlacz ciekawosc, a teraz nie wiadomo gdzie jest :-)

Posted

eN zniknal niewiadomo gdzie ;d nawet na steami go nie widuje. hah. No ja teraz tez nie mam adma, bo siana brak i troche przypalow, wiec nie moge ogarniac serwera. A co do podania, to nie ma na co czekac, skoro jest taki "burdel" ?

Posted

Jest na prawdę paju... fajnie się gra jak wy jesteście... co się dzieje później to nie wiecie a nikt poza mną o tym nie mówi:/ to jest na prawde burdel jak was nie ma dlatego kupie steam i będzie podanie myślę w przyszłym tygodniu a jak dacie adma i skończy mi się sesja to na prawdę będę mógł sporo czasu na serwer poświęcić i wiele pomóc

Posted

Ja wiem dokladnie co sie dzieje gdy admina nie ma. Sama zlozylam podanie dopiero po przegraniu chyba z ponad 100 godzin. Hmm sensja ? Widzisz, kazdy ma jakies obowiazki ;p

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...