5517o0o Posted January 30, 2012 Report Posted January 30, 2012 Tak więc jedziemy sobie na 35hp_2 no i jak zawsze fajnie fajnie wszystko fajnie he kolo głowy latają jak wściekłe osy rtd używane po 2 3 4 rundy ale co tam nic się nie dzieje przecież wszystko gra nic nowego:) wpada nagle Ynex chwała Bogu i powoli wypieprza całe gówno. pisałem mu kto pokolei za co odpowiada no i tez banowal, ale zostalo jeszcze 2: leon zawodowiec Grzesiek' ' Nie dość że bany jakie za to dajecie są po prostu śmieszne (4h - jak dla mnie za regulamin i uprzykszanie gry powinny być koło tygodnia albo jak na satellite którym kiedyś grałem miesiąc) bo jak ktos ma zmienne ip to i tak pewnie przyjdzie za 2 godziny bo pomysli ze nikogo z adm nie bedzie a jak juz to pewnie sie nie zorientuje, to jeszcze Ynex wyjeżdża z tekstem że już sobie podaruje... No do ciężkiej K*** jak może tu być spokój jak takie coś robicie? 30.01.2012 17:00 http://hotfile.com/dl/144401217/ae3b9ed/he.rar.html
Ynex Posted January 30, 2012 Report Posted January 30, 2012 Napisz czytelnie + według wzoru, a rozpatrzę Twoją skargę i na Nią odpowiednio odpowiem.
Paj Posted January 30, 2012 Report Posted January 30, 2012 A ja sie wypowiem juz teraz, bo nie ujade hah. 55 dobrze wiesz, ze ciezko jest ogarnac caly serwer, jak jest tak malo adminow. Tak poza tym o co ty wgl siejesz zamet? Zbanowal tyle osob a ty o jakies 2 osoby sie tutaj prujesz jednym slowem - MASAKRUNIA ^^ Wg mnie, powinienes sie cieszyc, ze wgl kogos zbanowal ^^
5517o0o Posted January 30, 2012 Author Report Posted January 30, 2012 I znowu Czepianie się wzoru bo nie potrafisz nic mądrzejszego powiedzieć Zbanowal tyle osob a ty o jakies 2 osoby sie tutaj prujesz jednym slowem - MASAKRUNIA ^^ Wg mnie, powinienes sie cieszyc, ze wgl kogos zbanowal ^^ Paju drogi odpuścisz komuś raz to stwierdzi że dalej może robić co mu się podoba i nigdy nie zaprowadzicie porządku tutaj... Jednak jakaś odpowiedzialność chyba powinna być... nikt się jakoś do was nie pruje jak widać tylko ja... no i dobrze bo każdy was jedzie że nie potraficie sobie z serwerem poradzić bo jesteście po 1 pobłażliwi a po drugie nie macie kompletnie na niego czasu a tylko ja mam odwage w 4 oczy wam powiedzieć że po prostu dajecie dupy...
Paj Posted January 30, 2012 Report Posted January 30, 2012 I znowu Czepianie się wzoru bo nie potrafisz nic mądrzejszego powiedzieć no i dobrze bo każdy was jedzie że nie potraficie sobie z serwerem poradzić bo jesteście po 1 pobłażliwi a po drugie nie macie kompletnie na niego czasu a tylko ja mam odwage w 4 oczy wam powiedzieć że po prostu dajecie dupy... Teraz nie mam admina sam wiesz, ze jak mialem, to robilem wszystko, zeby ogarnac serwer ^^ ale tez nie o to tutaj chodzi. Kazdy daje z siebie tyle ile moze, wiec pisanie takich skarg naprawde jest tutaj zbedne zwlaszcza na adminow.
5517o0o Posted January 30, 2012 Author Report Posted January 30, 2012 ale co? nie mógł Twoim zdaniem jeszcze tych 2 wyjebać? taki wielki problem?
Ynex Posted January 30, 2012 Report Posted January 30, 2012 Powiem tak : - Oczekujesz żebym był dokładny i dawał bany każdemu super, ja oczekuję, byś pisał dokładnie tak jak jest według wzoru (wychodzi na to samo, jak dla mnie). - Kolejna sprawa, nie widziałem jak oni łamali regulamin a jestem niestety takim adminem który bardzo mało komu ufa gdy chodzi o banowanie, jestem osobą która rzadko wierzy komuś na słowo i MUSZĘ ZOBACZYĆ jak ktoś łamie regulamin i zazwyczaj mam zawsze na to dowody. - Jedynym powodem dla którego banowałem tych których podawałeś to już kompletna niechęć do patrzenia kto co przywinął i właśnie dlatego nie dawałem tym 2 bo przestali to robić, poza tym, admin powinien na początku dać ostrzeżenie co zazwyczaj robię (daję kicka) ale teraz było troche inaczej.
Fr@gomenI Posted January 30, 2012 Report Posted January 30, 2012 Hahaha, ale śmieszny jesteś ziomek. Admin pamietaj ma zawsze racje, więc jeżeli tych dwóch gości nie wywalił to miał najwyżej powód albo uznał to za niepotrzebne.
5517o0o Posted January 30, 2012 Author Report Posted January 30, 2012 dobrze będę dokładniejszy ze wzorami postaram się i jak widać ja też bezpodstawnie kogoś nie oskarżam... przyzwyczaj się że jak mówię żebyś banował bo ktoś coś robił czy śmigał z dopalaczami to zawsze mam dowód (demko) jeśli nie mam to napiszę żebyś zwrócił tylko uwagę bo była taka i taka sytuacja... I przepraszam że od razu nie powiedziałem że mam demko
Agata Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 To moze teraz ja sie wypowiem. 55, lubie cie na serwie itp - ale ! i tu jest ale.. Czasem jestes straszna maruda, ze wole wyjsc z serwera niz sluchac - '' no jasne '' , ''ciekawe'' , ''niemozliwe'' i tak dalej, bo zazwyczaj troche to potrwa, zanim skonczysz narzekac. Rozumiem ze nie ma tyle adminow ile bys chcial aby bylo a jak juz sa, to nie spelniaja twoich oczekiwan. Daje Ci propozycje, - zloz podanie o admina. Ja odrazu mowie, ze bede na tak, (okres probny oczywiscie i jezeli reszta sie zgodzi) tylko dlatego zebys zobaczyl sam, jak jeden admin ogarnia caly serwer. zycze powodzenia. Tak samo udzielal sie N* Wlacz ciekawosc, a teraz nie wiadomo gdzie jest :-)
5517o0o Posted January 31, 2012 Author Report Posted January 31, 2012 Spokojnie Agatko podanie tak jak mówiłem złożę w swoim czasie a to że maruda jestem to fakt... lubię pomarudzić i co zrobię...
Paj Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 eN zniknal niewiadomo gdzie ;d nawet na steami go nie widuje. hah. No ja teraz tez nie mam adma, bo siana brak i troche przypalow, wiec nie moge ogarniac serwera. A co do podania, to nie ma na co czekac, skoro jest taki "burdel" ?
5517o0o Posted January 31, 2012 Author Report Posted January 31, 2012 Jest na prawdę paju... fajnie się gra jak wy jesteście... co się dzieje później to nie wiecie a nikt poza mną o tym nie mówi:/ to jest na prawde burdel jak was nie ma dlatego kupie steam i będzie podanie myślę w przyszłym tygodniu a jak dacie adma i skończy mi się sesja to na prawdę będę mógł sporo czasu na serwer poświęcić i wiele pomóc
Agata Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 Ja wiem dokladnie co sie dzieje gdy admina nie ma. Sama zlozylam podanie dopiero po przegraniu chyba z ponad 100 godzin. Hmm sensja ? Widzisz, kazdy ma jakies obowiazki ;p
paczek Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 Ja tez wiem jak to jest... ...cholera nie wiem.
Ynex Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 Wy to już nie macie gdzie gadać tylko w skardze na mnie? -.-" Powinny być warny za offtop ;P ~close
Recommended Posts