Paj Posted January 30, 2012 Report Posted January 30, 2012 Witam wszedlem dzisiaj na serwer i zobaczylem, ze nie mam expa . Tak jakby zresetowany. Nick mam ten sam .. Moglby mi ktos powiedziec ocb ? PS: Prosilbym o przywrocenie mi expa
Agata Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 Mi tez gdzies wyparowal Exp. Ale tylko u ludzi i nieumarlych. W sumie nie wiem jaka moze byc tego przyczyna.
Raca Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 Przyczyną jest TaczMajEs. Pozabierał Wam XP z 2 postaci, z reszty zabiorę ja. Nudzi nam się, więc Wy będziecie nabijać od nowa, albo wykupicie. Pozdrawiam.
paczek Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 Sorry brakowalo mi na crypt lordzie i krwawym.
Paj Posted February 1, 2012 Author Report Posted February 1, 2012 tyle, ze ja na samym nieumarlym mialem blisko 1 mln expa reszta po 10 lvl procz kameleona i mysliwego cienia ( po 9lvl ) to pzdr 600 jezeli chciales na 2 postacie sobie dac
Agata Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 to wszystko przez ACTA. Nie mozemy miec tego co chcemy. Paczek z nimi wspolpracuje.
Paj Posted February 1, 2012 Author Report Posted February 1, 2012 Wlasnie cos tak podejzewalem. Ten exp wlasnie tez wydawal mi sie podejzany.. "Piracki exp" tak zwany i wszystko teraz jest juz jasne
paczek Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 jak wam bardzo tego trzeba to mozemy zagrac w gre.
Agata Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 hm. To byl wycinek z filmu ''pila'' - wanna play a game ?
Recommended Posts