Szaraczek Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Chciałbym się dowiedzieć od admina Agaty na jakiej podstawie sugerowała po 2 rundach gry ze stosuje jakiekolwiek cheaty. Jest to dla mnie sprawa nie jasna i uważam że jest to błędna decyzja gdyż nie jestem na tyle głupi żeby używać takich bzdur bo są mi nie potrzebne. Druga sprawa jest to że prośił bym o odbanowanie mojego IP. Z gory dziękuje. [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Masz bana na tym serwerze! [AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze! [AMXBANS] Zbanowany nick : Szaraczek [AMXBANS] Przyczyna : ' Czitujesz ' [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na thegames.pl/amxbans [AMXBANS] Twoj SteamID : xxxxxxxx [AMXBANS] Twoje IP : xxxxxxx [AMXBANS] ======================================== Oczywiśnie dane które mogły by zagroźic zostały przezemnie zamazane Admin je powienien posiadac Odpowiedz jeżeli można prosić na maila Brat54@wp.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 ub juz jest. Zwiesil mi sie amx. Sorry :-) // SkIIng mial dostac bana, niestety.. przez takich ludzi jak on, cierpia inni. Mialam Wiadomosci na steamie i weszlam po mimo lagow, co bylo przyczyna twojego bana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts