judas56 Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Siema chciałem wejść na serwer thegames bf2 ale wyskoczył mi ban nie wiem z jakiego powodu. Ja gram pod nickem Sprites może to udowodnić mój kumpel MrDrops i proszę o odbanowanie mnie. BUILD 5408 SERVER (0 CRC) Server # 74 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Masz bana na tym serwerze! [AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze! [AMXBANS] Zbanowany nick : Lecimy na Ostro [AMXBANS] Przyczyna : ' ss na forum + ucieczka ' [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na banlista.thegames.pl [AMXBANS] Twoj SteamID : ' ' [AMXBANS] Twoje IP : ' 195.116.27.129 ' [AMXBANS] =============================================== Kicked : Masz BANA. Sprawd
5517o0o Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 A kto udowodni że nie zmieniłeś nicku na chwile?
MrDrops Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 Ja gram pod nickem Sprites może to udowodnić mój kumpel MrDrops Prawda ;> W sumie po co miałby ryzykować? Stałe IP a do tego na swoim nicku ma paręnaście już wbitych odznak.
-hindler Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 Teoretycznie może i tak ale jezeli masz bana I to jeszcze na innym nicku niż grasz zazwyczaj na THEGAMES musisz wrzucić ss'y na forum i wtedy jak będą czyste Mariusz cię odbanuje
judas56 Posted February 4, 2012 Author Report Posted February 4, 2012 Ja nie mam ss'y bo ja nawet nie byłem weszły na serwa i wyskoczył mi ten ban.
judas56 Posted February 4, 2012 Author Report Posted February 4, 2012 Jedynie ktoś może mieć to samo ip ale gra na innym nicku.
Recommended Posts