Olek Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Zbanowany przez Grz3s!3k"a za obrazę go, oczywiście to prawda, ale nie wiem czemu się go uczepiłem... Byłem pijany, przepraszam :< Nie powtórzy się to. Steam: STEAM_0:0:21796994 Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Jest coś takiego jak wzór:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olek Posted February 3, 2012 Author Report Share Posted February 3, 2012 Sory ale nie ma chyba opcji edytuj post więc muszę napisać 2 :< Tytuł Tematu: UNban Olek Data otrzymania kicka\bana: 30-01-2012 Godzina: 23-33 Nick Admina wręczającego: Grz3s!3k Nick Gracza zbanowanego Olek Uzasadnienie kicka\bana: nie rzadz za bardzo bo nie jestes od tego Treść odwołania: Byłem pijany i mi coś odwaliło, sory ;/. Nie bądźmy dziećmi... Dowód uzasadniający odwołanie: link, screen, etc. (do tego tekst z konsoli !) No tu myślę że uzasadnienia nie ma... nie mam wykresu promili z ciała... Proszę to pomyśle rozpatrzyc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bearshare Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Pierwsza zasada - Grzesia się nie obraża. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 ten ban z tego co pamiętam nie poleciał za obrazę tylko za to że próbowałeś wymusić na mnie(czy Nas) zmianę mapy i nie były to prośby, ale dam Ci UB tylko będę bardzo uważał na to co robisz mówisz itd więc się pilnuj UB, close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts