Olek Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 Zbanowany przez Grz3s!3k"a za obrazę go, oczywiście to prawda, ale nie wiem czemu się go uczepiłem... Byłem pijany, przepraszam :< Nie powtórzy się to. Steam: STEAM_0:0:21796994
Olek Posted February 3, 2012 Author Report Posted February 3, 2012 Sory ale nie ma chyba opcji edytuj post więc muszę napisać 2 :< Tytuł Tematu: UNban Olek Data otrzymania kicka\bana: 30-01-2012 Godzina: 23-33 Nick Admina wręczającego: Grz3s!3k Nick Gracza zbanowanego Olek Uzasadnienie kicka\bana: nie rzadz za bardzo bo nie jestes od tego Treść odwołania: Byłem pijany i mi coś odwaliło, sory ;/. Nie bądźmy dziećmi... Dowód uzasadniający odwołanie: link, screen, etc. (do tego tekst z konsoli !) No tu myślę że uzasadnienia nie ma... nie mam wykresu promili z ciała... Proszę to pomyśle rozpatrzyc
Bearshare Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 Pierwsza zasada - Grzesia się nie obraża.
Grz3s!3k Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 ten ban z tego co pamiętam nie poleciał za obrazę tylko za to że próbowałeś wymusić na mnie(czy Nas) zmianę mapy i nie były to prośby, ale dam Ci UB tylko będę bardzo uważał na to co robisz mówisz itd więc się pilnuj UB, close
Recommended Posts