Johny_Killer Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Panie Panowie w skrócie. da rade coś zrobić z tym skiing?? Naprawdę to już się robi uciążliwe... ilekroć wejdzie admin to dostanie bana i jest za 2 minuty... on daje radę cały czas wchodzić i denerwować ludzi a admini już wymiękają.... kiedyś tam coś było z baneo nie?? ban for ever o ile dobrze pamiętam. może taki mały wyjąteczek z nim się zrobi i się go w końcu zlikwiduje z TG? dzisiaj to siedzi cały czas, ja wiem że wchodzenie co chwile przez Ynexa i Tacza na warka jest dla nich uciążliwe bo sam bym nie chciał np oglądać filmu i w między czasie wchodzić kogoś banować ( i to tak z 10 razy na mapę....). Odpiszcie czy da się z nim coś zrobić oks? pozdro kox ^^ xD
paczek Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 "Jest jeden sposób ale szalenie niebezpieczny i nie ma stuprocentowej pewności że zadziała..."
Ynex Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Thermi możesz dać nick Vitick i Skiing na nicki z hasłem?
paczek Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 są dane po 2 czy 3 razy ale pedaly zmieniaja w nickach litery na male/duze i chuja to daje. Pozdrawiam.
Ynex Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 No, sory jakbym mógł expa zabierać to bym nie prosił o blokadę nicku. Dlatego szukałem też pluginy na ban na nick.
Bearshare Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Myślę, że zabranie expa z nicku rozwiązałoby problem, bo komu chce się grać z 1 lvlem ; d Najlepiej poprostu zrobić tak, że jak ktoś dostaje perma to od razu z nicku ściągać mu expa.
Recommended Posts