SkorPionTrzyma Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Data otrzymania bana: 05-02-2012 Godzina: 18:52 Nick Admina wręczającego: Paczek Nick Gracza zbanowanego SkorPionTrzyma Uzasadnienie bana: nara Treść odwołania: Mądry powód prawda? Paczek przede mną dał jeszcze 2 bany, więc może to pomyłka? A jeśli nie to proszę sprawdzić, że piszę z konta założonego wieki temu. Proszę o szybkie rozpatrzenie mojego odwołania. Dowód uzasadniający odwołanie: link, screen, etc. (do tego tekst z konsoli !) : [/url]http://thegames.pl/amxbans/ban_details.php?bid=2947 [AMXBANS] ===============================================[AMXBANS] You have been banned from this server[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ banlista.thegames.pl[AMXBANS] Reason: 'nara'[AMXBANS] Length: 'permanently'[AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBANS] Your IP: '83.6.128.47'[AMXBANS] ======================================= Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Ten no tego, steama masz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkorPionTrzyma Posted February 5, 2012 Author Report Share Posted February 5, 2012 Steama miałem. Teraz już nie. Ale możesz poznać po głosie gdybyś chciał, albo pomyśleć trochę że z tego kona nie pisałby odwołania nikt inny jak tylko ja ( SkorPionTrzyma ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkorPionTrzyma Posted February 5, 2012 Author Report Share Posted February 5, 2012 A poza tym grałem z tobą wczoraj na serwerze i mówiłem o co chodzi z moim steamem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Zapomniales dodac ze wchodzisz na aktywnym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 O przepraszam, nie pomyslalem ^^. Żenua. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-hindler Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 No ten sam głos tylko brak steama tłumaczył wczoraj i jeszcze pytał się jak odzyskac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Wchodzil na aktywnym co to kurwa jest za moda?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KONIU Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 hmmm chyba możecie mu darować skoro gra tu od dawna a ban był pomyłką? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 skoro właził na aktywnym to raczej nie bardzo, a jaki był powód utraty steam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkorPionTrzyma Posted February 7, 2012 Author Report Share Posted February 7, 2012 Steam był i jest nadal zarejestrowany na konto kumpla z klasy. Ostatnio miałem formatowany komputer i instalowałem steam ponownie. Przy korzystaniu z innego komputera potrzebny jest kod który przychodzi w momencie próby logowania na maila. Niestety nie wysyłają mi kodu w wiadomości na pocztę. Od kilku dni próbuję coś z tym zrobić ale nie pozostaje mi nic innego jak napisać do Supportu steam. Taki jest powód. A jeśli chodzi o te bany i to że je omijałem... Przyjechali do mnie młodsi bracia i zaczęli sobie grać. Któryś z nich nacisnął K ( mikrofon) i może dlatego admini uznali że ktoś się podszywa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkorPionTrzyma Posted February 7, 2012 Author Report Share Posted February 7, 2012 Szczerze.. Omijałem bany bo nie chciałem czekać na ub. Tylko nadal nie wiem za co dostałem bana do którego napisałem odwołanie ale to już szczegół. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 czyli napisales odwolanie i *****oliles czekac na decyzje tylko wszedles sobie znowu i znowu? Nie wiem co zrobic pomysle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkorPionTrzyma Posted February 7, 2012 Author Report Share Posted February 7, 2012 A teraz mam "zakaz wstępu" na serwer, mając zmienne ip, bo będę karany kolejnymi banami, prawda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bearshare Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 No a jak inaczej skoro nie dostałes ub ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkorPionTrzyma Posted February 7, 2012 Author Report Share Posted February 7, 2012 No to czekam na odpowiedź admina w tej sprawie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 UB na razie nie ma, szukaj hasla do steam albo kup nowego. Naruchales sobie dymu bo wchodziles na aktywnym, - Wejdziesz na steam uznam tamto za podszywki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts