Believe. Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Witam Gram od niedawna na tej sieci dokładnie od wczoraj i bardzo mi sie spodobał serwer war3. Chciałym zaproponowac dodaniem do sklepu możliwosć kupna vipa który by dawał co runde 800$ kelvar+helmet i deagle lub cos w tym stylu może być i inaczej prosze o rozpatrzenie prośby P.S to sie sprawdza bo na wielu serwerowniach dużo ludzi to kupuje Pozdrawiam Marcel
paczek Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Masz na mysli shopmenu1/2 czy SKLEP THEGAMES.PL ?
paczek Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Napisz dokladnie jak to ma wygladac bo nie mam pojacia co to i jak to?
Ynex Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Coś takiego jak masz odznaki na bf2 i dostajesz armor + kelvar (200) o to mu pewnie chodzi... Tylko + deagle jeszcze. - Płatne prawdziwą $$ żeby mieć ułatwienia w grze ^^.
Believe. Posted February 8, 2012 Author Report Posted February 8, 2012 sorki za niedokładność.Tak jak powiedział Ynex bedzie polegało to na ułatwieniu w grze . Po pierwsze dostajesz co runde 800$ lub coś około jak wg was ,Kelvar+helmet i deagle.To znaczy że wpierwszej rundzie możesz popylać z mp5 a jak ktos nie chce to kupi sobie cos w shopmenu i jedzie Praktycznie nie będziesz grał eco . I o to chodzi żeby to było w SKLEP THEGAMES.PL za zł . Cena taka jak w uzgodnicie Sorki ale już bardziej nie umiem wyjaśnić jak coś pisać w poście lub na priv
paczek Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Moze to i fajne, niech zadecyduje H@ czy mu to pasuje i czy da rade to dodac.
Bearshare Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Ciekawe rozwiązanie warto by było spróbować czy ktoś by z tego skorzystał byle tylko nie obciążało serwa niepotrzebnie.
H3@D_HUNT3R Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 Może i fajna sprawa ale i tak ruletka już robi dużo zamieszania więc myślę że jest to nie potrzebne.... co prawda mogłoby to przynieść jakiś zysk serverowi aczkolwiek niewielki, przynajmniej mam takie wrażenie H@ zrobi jak uważa pzdr.
Recommended Posts