Fucker9977 Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Dostałem bana za Wallhack + Aimbot Jeżeli według niego miałem wh i aima to czemu nie zrobił mi ss'ów ? Oczywiście nie miałem wh i aima więc dlatego jest skarga Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 1.skarga odrzucona bo nie ma wzoru 2. dlatego nie zrobił ssow bo był pewien więcej niż na 100 procent, czyli musiałeś ostro dawać czadu 3. skoro to tylko skarga... ban jest i będzie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Napisz według wzoru a zobacze które to demko było i przy okazji wrzucę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fucker9977 Posted February 7, 2012 Author Report Share Posted February 7, 2012 5517o0o graliśmy wtedy razem jak wszedł admin Ynex dał bana jakiemuś kolesiowi pamiętam wtedy powód "idź" na mapie de_rats_1337 i pamiętam wtedy mówiłeś przez mikro PePeK paka leży a Ty w szybie kampisz idź do paki i chyba ze dwie rundy później chodziłem szukałem kolesia bo ani nie była paka podłożona ani kolesia afk nie było bo poszedłem do bazy przeciwników w tym przypadku była to baza TT i nikogo nie było i chodziłem tam i w pewnym momencie ban za : Wallhack + Aimbot a wtedy i tak za dobrze mi nie szło staty kijowe więc jakbym miał aima to po za tym byś Ty to zauważył i coś byś mówił ale nic na mnie nikt nie gadał że ma wh czy aima czy jakieś czity więc moim zdaniem ban za free i do czego służą ss'y nawet jak admin był pewny , że coś mam to nic by mu nie zaszkodziło jakby zrobił mi ss'y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr@gomenI Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Nie rozumiesz po polsku ? Napisz według wzoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 czy ty uważasz że ja bogiem jestem? nie mam nawet pojęcia na jakim nicku graleś i kiedy to było, bo nie przypominam sobie żadnego Fuckera, i niby jak chcesz dostać UB jak nie wiemy kim ty jesteś Tu masz wzór i jak się nie dostosujesz to nie pisz nawet kolejnego bezsensownego posta: http://forum.thegames.pl/war3ft-skargi-i-odwolania/11-regulamin-dzialu-skargi-i-odwolania-serwera-war3ft.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 ja proponuje jednak napisac weglug wzoru i w odpowiednim dziale na chwile obecna temat zamykam bo nie ma zadnych podstaw zeby ta skarga sie wgl pojawila jesli poajwi sie odwolanie mozesz napisac na PW to temat otworze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts