5517o0o Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Tak jak w temacie. Myślę że serwery (szczególnie war3) się rozwijają i czasami już nie da się wejść. przeszkadza to np jak piszę np do $hindlera że trzeba coś podziałać a to nie ma dla niego miejsca i muszę zwalniać slota żeby mógł zrobić porządek. Na poprzednich serwerach na których grałem wszędzie było coś takiego a tutaj widzę że ni ma i nie był nawet poruszany taki temat. Nie znam się na tym nie wiem jak to działa więc nie pomogę ale pomysł się liczy. i lepiej chyba dać miejsce w grze pewnemu graczowi niż dziecku jakiemuś co drze ryja albo wyzywa wszystkich (co się zdarza) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Admin zawsze ma slota, a to ze nie potrafi z niego skorzystac to troche smutne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts