KONIU Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Mam pytanie czy nie można by na servie zrobić tego pluginu (ja sie na tym nie znam to tylko pomysł http://www.forums.wiaderko.com/przydatne-pluginy-amx-i-amxx/25844-ban-config-banowanie-graczy-z-neostrada-zmiennym-ip.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobalt54 Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Na pewno by się przydał bo np. kvento wielokrotnie wychodzi na aktywnym banie i mnie to już zaczyna wkurzać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Był kiedyś i tworzył różne problemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bearshare Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Poza tym bf2 ma takie lagi, że lepiej myślcie jakie pluginy można z niego usuwać niż dodawać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KONIU Posted February 8, 2012 Author Report Share Posted February 8, 2012 hehe racja, ale by się przydał ten np. zamiast innego... jak nie da rady to nie;/ temat do zamknięcia:P ale by sie przydało chociaż coś wymyślić Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 temat do zamknięcia:P Ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts