alf Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Data: 09.02.2012 oraz 10.02.2012 Godzina: 15 30 nick: forest Rodzaj czitu: Wallhack Demo: http://www.speedyshare.com/file/sEGrY/Pulpit.rar Niestety NS a komenda amx_ip nie działa... Powiem tak nie ma co rozpisywać tego dema po prostu wystarczy włączyć "xSpeca" i obejrzeć demo.. Jeśli będziecie mieli jakiekolwiek wątpliwości , pokazywałem demo dla Admina Esl'a który może to potwierdzić na waszych profilach... Pozdro i Proszę o zbanowanie gracza jeśli będzie jakiś adm na serwerze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 foresta mam na oku dłuższy czas... i nawet nie oglądam demka bo wiem co grał tez siedziałem na spec. ale musiałbym mieć ss żeby stwierdzić czy ma. Ale obejrzyjcie sobie bo ciekawie gra... podejrzewam, że to jeden ze zbanowanych już graczy, tak jak jeden pewniak co sam mi się przyznał ale to już pozwólcie zajmę się nim sam bo potrzebne mi jeszcze jakieś dowody Wracając do foresta trzeba się nim zająć i cały czas paczeć I jeszcze takie małe pytanko do alfa... na cholerę wchodzisz bez steama skoro go masz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alf Posted February 10, 2012 Author Report Share Posted February 10, 2012 TO nie miejsce na spam ale Ci napiszę.... Only steam gram na kompie stacjonarnym a gdy jest zajęty gram na laptopie na NS a że tam łapie 20 fpsów.. to nawet nie instaluje steama bo jeszcze wolniej mi chodzi komp;/ a tak do steamów to mam dwa :pp jeden eslowy jeden ffa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forest Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 No alfa robi wrażenie demko sobie mozesz wrzucić do kibla i spuścic nic wiecej. Ja nie jestem odpalony a jak nie wierzysz twój problem a banowac to sobie możesz w dalekiej przyszłości.. Prosze o zrobienie ssow jak cos a nie banowac na podstawie demka na ktorym 0 dowodow Wallhacka przykro mi pozdro & pocwicz. A juz nie wspomne ze byly mi robione ssy i nic nie wykazalo , wiesz dobry cziter wszystko potrafi hahah żałosne.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alf Posted February 12, 2012 Author Report Share Posted February 12, 2012 więc może zrobimy tak damy do oceny dla jakiegoś admina BL i sprawdzi a SS;ów nie ma sensu robić bo wiadomo że każdy , mądrzejszy cziter zawsze gra na wh z antyss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts