pjp Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Data wydarzenia: 12.02.2012 Godzina wydarzenia: 13:40 Nick gracza oskarżonego: pjp Przedmiot skargi: dostalem bana bo niby mam aktywnego , mam steama wiec skoro bylby aktywny to bym nie mogl grac na serwerze , zmiencie adminow bo Ci nie ogarniaja Dowód: nie zrobil screenow STEAM ID oskarżonego (link do screen z konsoli): http://zapodaj.net/f5d60d7c17d1.jpg.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiu Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Jeżeli używałeś wspomagaczy na steam to dostaniesz blokade od VAC-a. Moim zdaniem twoje odwołanie jest na darmo. I tak pewnie nie dostaniesz ub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjp Posted February 12, 2012 Author Report Share Posted February 12, 2012 no wlasnie o to chodzi ze nic nie uzywalem i jesli bym uzywal to juz dawno bym mial bana , a poza tym nie wiem kiedy dostalem wczesniejszego bana i na jakiej podstawie, gram troche czasu i nie wiem skad on to wziął Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 zobacz na bl.... to zobaczysz skąd http://thegames.pl/amxbans/ban_search.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjp Posted February 12, 2012 Author Report Share Posted February 12, 2012 zajebiscie czyli ktos sie pode mnie podszyl bo ja nie gralem przez pare miesiecy na tym serwie bo mialem neta do dupy Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjp Posted February 12, 2012 Author Report Share Posted February 12, 2012 czyli jakis dzieciak sie pode mnie podzyl , jak gralem wczesniej tez tak bylo tylko ze wtedy admini sprawdzali po steamie ze to ja , a teraz dupa , o unbanie chyba moge juz zapomniec ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 ub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bearshare Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 (edited) Dokładnie. Edited February 12, 2012 by paczek cholera nie zamkniesz to ci dokladnie napisza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts