Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Nick: forest

staż w cs: 5 lat

znajmosc amx w skali do 10 : 6

posiadasz steam: Tak

Mikro: mam

Jak dlugo grasz na serwie: a okolo 3 tygodni moze wiecej.

Witam Wszyskich postanowilem napisac podanie o admina poniewaz ostatnio brak adminow na serwerze a odpaleńców bardzo duzo. Chcialbym pomoc w utrzymaniu porzadku na serwerze, w przestrzeganiu regulaminu, i wprowadzic mila atmosfere na serwer.

DZiennie spedzam minimum 5 h na serwerze, dogaduje sie z graczami, nie obrazam bez powodu ( przynajminej sie staram )

Prosze o pozytywne i negatywne wypowiedzi z gory dziekuje :)

pozdrawiam forest.

Posted

1. Gametracker

2. Trzeci post - podanie (może 1 może 2 nie ważne)

3. Nie znasz regulaminu i nawet go nie przeczytałeś przed wejściem na serwer bo go łamałeś

4. masz steam a chyba Cie na nim nie widziałem

5. mało grasz na serwerze

6. co ze składkami?

7. NIE

Posted
1. Gametracker

2. Trzeci post - podanie (może 1 może 2 nie ważne)

3. Nie znasz regulaminu i nawet go nie przeczytałeś przed wejściem na serwer bo go łamałeś

4. masz steam a chyba Cie na nim nie widziałem

5. mało grasz na serwerze

6. co ze składkami?

7. NIE

3 post i podanie ? a wybacz ze tak napisze ale mam spamowac na forum tak jak ty ? przegladalem forum i mnie nie intersuje co robisz ale spamujesz nabijasz posty..

m.in odpowiedzi: tak jestem za, nie cziter itd.. no jak bardzo chcesz to ci moge nabic 100 postow w dzien.. poza tym ja nie pisze o moderatora jakiegos forum tylko o admina na serwerze , na forum jestem raz na jakis czas lecz na serwie prawie caly czas..

nie znalem regulaminu w 1 mojej gry na tym serwerze po tym jak powiedziales mi ze na 35hp nie wolno broni podnosic nie podnosilem i przeczytalem.

tak steam zakupilem wczoraj bo duzo ludzi płakalo ze odpaleniec jestem dlatego zainwestowalem w steam.

malo gram na serwerze ? no wporzadku ale co to ma do adminowania ? co jak bede gral 2 lata na serwie bede lepszym adminem niz jak bym gral miesiac tak ? ciekawa teoria.

co ze skladkami ? oczywiscie moge sie dołaczyc do nich , zaden problem

nie ? oki dzieki za wypowiedz :)

Posted

Forum jest częścią serwera. Każdy admin musi być aktywny na forum.

Pograj jeszcze, żeby inni Cię poznali a wtedy zobaczymy ;)

No i oczywiście, musisz znać regulamin.

Nie trzeba spamować żeby mieć więcej postów ;)

Posted

no oki tylko chcialem uswiadomic 5 ze ma 500 postow i nabil je w jakis okres czasu to nei zznaczy ze juz pro admin tak ? . Dobra dzieki

a co do forum , zgadzam sie lecz wedlug mnie admin powinien byc czescia forum ale nie w taki sposob ze na*****ala posty za postem typu odpowiedzi:

jestem na tak

jestem na nie. czy cos w tym stylu, admin powinien byc zorietowany kto co i jak wedlug mnie to tyle. dzieki ;]

Posted
no oki tylko chcialem uswiadomic 5 ze ma 500 postow i nabil je w jakis okres czasu to nei zznaczy ze juz pro admin tak ?

Posty mają bardzo duże znaczenie bo po postach wynika czy Ci zależy na serwerze czy nie, są tacy co mają 5 postów składają podanie, podanie zostaje odrzucone i koleś idzię na inną serwerownie, szuka szczęścia z myślą, że dostania adma przy 5 postach.

Tak więc posty mają duże znaczenie, pograj jeszcze trochę i składaj podanie. :)