gandzia.Team^ Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Witam gram na waszym serwie z tydzień czasu, tyle że zawsze grałem na STEAM nazwa konta : smocz3k parę osób miało albo nadal ma mnie w znajomych, ale w tym problem że 2 dni temu moje konto STEAM zostało skradzione, przyszedłem do domu wieczorem i wyskoczył mi błąd żebym podał chasło podałem i nic, bawiłem się z godzinkę ale nic to nie dało, wysłałem na STEAM SUPPORT wiadomość o kradzieży i czekam na odpowiedz, ale no nic trudno się mówi jak będzie trzeba kupie nowe konto steam.. Ale nie po to tu jestem, no więc dzisiaj zainstalowałem sobie [Cs 1.6 NS patch v43] kolega mi polecił ponieważ bardzo dobry jest podobno, na serwerach z podwojnymi binarkami, ten CS emuluje SteamID na podstawie plyty glownej komputera... Jak wchodzę na wasz serwer war3FT wyskakuje mi taki o to błąd : [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Masz bana na tym serwerze! [AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze! [AMXBANS] Zbanowany nick : gandzia.poland [AMXBANS] Przyczyna : ' ss na forum.thegames.pl ' [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na thegames.pl/amxbans [AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1380182146 ' [AMXBANS] Twoje IP : ' 89.74.153.181 ' [AMXBANS] ======================================= Dodam jeszcze że mam internet kablowy, więc wszyscy w moim bloku mają takie samo ip.. Bardzo Proszę o szybką odpowiedz ponieważ wasz serwer jest nieliczny na którym mi się tak fajnie gra.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Masz wstawic ssy. Nie wazne ile grasz. Ty dostales bana, nie ktos z twojego bloku :-) Wiec czekamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandzia.Team^ Posted February 16, 2012 Author Report Share Posted February 16, 2012 Jak mam wstawić ss których nie mam? gdybym dostał bana to nie grałbym na waszym serwerze, a grałem jeszcze 3 dni temu więc coś jest nie chalo prawda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 To poczekamy na taczmajes, on robil tobie rzekome ss'y, bedzie wiedzial czy je zrobil :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Leave Britney ALONE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandzia.Team^ Posted February 16, 2012 Author Report Share Posted February 16, 2012 " paczek " mógłbyś wyrazić się jaśniej na ten temat ponieważ nie rozumiem tego co napisałeś :-) dziękuje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 cyt.-''Zostaw britney w spokoju'' ! No no, to rozumiem (-; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandzia.Team^ Posted February 16, 2012 Author Report Share Posted February 16, 2012 ehh, ile wy macie lat? bo z tego co widzę to nie wiele, przepraszam jeśli was obraziłem ale piszecie nie zgodnie z tematem, naprawdę nie rozumiem za co mam tego bana.. jeśli uważacie że to ja dostałem bana i teraz sobie jaja robię, to po prostu, mi to powiedzcie bo nie mam 14lat żeby się bawić w kalambury... Ponieważ tracę czas na pisanie tych postów bo mam nadzieję że da się coś zrobić z tym banem, jeżeli nie to napiszcie mi to i zamknijcie temat.. Tyle z mojej strony, dziękuje z uwagę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-hindler Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Przepraszam bardzo po pierwsze czemu pytasz o nasz wiek. Na 100% jesteś młodszy. Jak ty chcesz dostać ub jak nie masz ss'ów jak ma cały blok to samo ip to zrób wywiad środowiskowy kto gra w cs na Thegames.pl i upomnij sie o screeny do niego. Inaczej nie sadzę żeby ktoś ci dał Ub. Taczmajes cię zbanował więc on jak będą ku temu powody też cie odbanuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts