PrzeCineK Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 You are Banned from this server! [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned nick : Dupszot [AMXBANS] Reason : ' czy zycie jest trudne? ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ thegames.pl/amxbans [AMXBANS] Your SteamID : ' ' [AMXBANS] Your IP : ' 83.9.225.27 Grajac Prze 10 minutami na Nicku PrzeCineK gdzie jest to moj nick wywalilo mnie i nie moge wejsc bo mam Bana o tresci wyzej. Prosze O Ub Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrzeCineK Posted February 16, 2012 Author Report Share Posted February 16, 2012 Przed* Link to comment Share on other sites More sharing options...
-hindler Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Dostałeś bana na nicku Przecinek zrobiłem ci ss'y i masz je wrzucić na forum. I powodem nie było czy życie jest trudne już nie zmyślaj powód był Wallhack wiec jeżeli screeny będą czyste. Dostaniesz UB. Pozdrawiam $hindler Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrzeCineK Posted February 17, 2012 Author Report Share Posted February 17, 2012 Dostałeś bana na nicku Przecinek zrobiłem ci ss'y i masz je wrzucić na forum. I powodem nie było czy życie jest trudne już nie zmyślaj powód był Wallhack wiec jeżeli screeny będą czyste. Dostaniesz UB. Pozdrawiam $hindler Tylko Ze to jest juz wyjasnione i sa czyste tylko ostatnio kolego grajac i mnie wyzucilo i zbanowe ip chociaż ze gram na Nicku PrzeCineK a ban jest ja jakis nick Dupszot -.-. Czytaj forum troszke ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Nadal tak jest? Mi tez czasem wyskoczy ban kogos zupelnie innego, ale przy nastepnym polaczeniu sie z serwerem odrazu znika. Sprawdz jeszcze raz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobalt54 Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 też tak miałem, że wchodzę i mam bana, klikam drugi raz i gram normalnie, masz dowód - http://forum.thegames.pl/bf2-mod-odwolanie-od-bana/24117-odwolanie-od-bana-cobalt54.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts