PrzeCineK Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 You are Banned from this server! [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned nick : Dupszot [AMXBANS] Reason : ' czy zycie jest trudne? ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ thegames.pl/amxbans [AMXBANS] Your SteamID : ' ' [AMXBANS] Your IP : ' 83.9.225.27 Grajac Prze 10 minutami na Nicku PrzeCineK gdzie jest to moj nick wywalilo mnie i nie moge wejsc bo mam Bana o tresci wyzej. Prosze O Ub
-hindler Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 Dostałeś bana na nicku Przecinek zrobiłem ci ss'y i masz je wrzucić na forum. I powodem nie było czy życie jest trudne już nie zmyślaj powód był Wallhack wiec jeżeli screeny będą czyste. Dostaniesz UB. Pozdrawiam $hindler
PrzeCineK Posted February 17, 2012 Author Report Posted February 17, 2012 Dostałeś bana na nicku Przecinek zrobiłem ci ss'y i masz je wrzucić na forum. I powodem nie było czy życie jest trudne już nie zmyślaj powód był Wallhack wiec jeżeli screeny będą czyste. Dostaniesz UB. Pozdrawiam $hindler Tylko Ze to jest juz wyjasnione i sa czyste tylko ostatnio kolego grajac i mnie wyzucilo i zbanowe ip chociaż ze gram na Nicku PrzeCineK a ban jest ja jakis nick Dupszot -.-. Czytaj forum troszke ^^
Agata Posted February 17, 2012 Report Posted February 17, 2012 Nadal tak jest? Mi tez czasem wyskoczy ban kogos zupelnie innego, ale przy nastepnym polaczeniu sie z serwerem odrazu znika. Sprawdz jeszcze raz.
cobalt54 Posted February 17, 2012 Report Posted February 17, 2012 też tak miałem, że wchodzę i mam bana, klikam drugi raz i gram normalnie, masz dowód - http://forum.thegames.pl/bf2-mod-odwolanie-od-bana/24117-odwolanie-od-bana-cobalt54.html
Recommended Posts