nitro Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Witam składam podanie na admina bo na serwerze dzieje się cyrk bez admina NICK : ahhhaa WIEK : 21 STEAM : tak CZEMU : wystarczy pograć bez admina i od razu dzieje się cyrk dzieci graja na haxach OBSŁUGA AMX : owszem PS. Gracze którzy mnie znają z serwer i chcą poprzeć moje podanie mile widziani ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 (edited) Jestem na tak. Gracz ogarniety i nie zadne dziecko. Tylko napisz jak ze skladkami, bo i tak padnie takie pytanie. Posty mysle ze mozna nadrobic a pomoc na serwie bardzo by sie przydala. Edited February 17, 2012 by Agata Link to comment Share on other sites More sharing options...
nitro Posted February 17, 2012 Author Report Share Posted February 17, 2012 na składki mogę się zgodzić ale nie za wysokie bo mam też swoje życie które kosztuje ale czekam na inne opinie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bearshare Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Napisz według wzoru, bo za dużo tu nie napisałeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-hindler Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Jestem na nie 1.posty 2. nie znam Cię i nigdy Cię nie widziałem 3.nie napisałeś ile grasz w cs i na serwerach TheGames Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Gdybyś chociaż podanie porządnie napisał... z tego co widzę to grasz mało ale ogarnięty jesteś i myślę że ktoś taki może się przydać. Napisz coś więcej:) Jestem na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Wyslij skladke przelewem i zapraszamy na okres próbny trwający miesiąc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nitro Posted March 2, 2012 Author Report Share Posted March 2, 2012 powie mi ktoś ile kosztuje admin sms ? bo nie wiem kogo zapytać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morientes Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 11 zł sms ,5 zł przelew (są to minimalne składki miesięczne) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mów mii Doktorze Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 ahhhaa, nie wiem czy to Ty byłeś czy podszywka ale wczoraj ten nick latał odpalony na de_dust2 w godzinach po południowych po tym jak admin Mariusz_Pudzianowski wyszedł z serwera war3 Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 ahhhaa, nie wiem czy to Ty byłeś czy podszywka ale wczoraj ten nick latał odpalony na de_dust2 w godzinach po południowych po tym jak admin Mariusz_Pudzianowski wyszedł z serwera war3 Pzdr Trzeba było zobaczyć czy to steam czy non a nie tutaj pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mów mii Doktorze Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Nawet jeśli, to skąd mam wiedzieć czy ten gracz ma steama Poza tym jak widze ze gra ktoś odpalony, to wychodze z serwera i tyle w temacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 sprawdzisz czy ktoś ma steama wpisując w konsoli komendę "STATUS" ~close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts