Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Witam,

Proponuję zrobić nabór na adminów, ponieważ gram tu już kilka dni, a nie widziałem jeszcze żadnego admina na serwerze, a haxy latają.

Przed chwilą gość o nicku "dragon coś tam" powiedział, że wyłączy haxy jak ja to zrobię i przez 2 mapy na*****zielał na haxach denerwując tym innych graczy. Ja też już wyszedłem, wszak miałem dość dostawania 3 kasków przez ścianę.

No i to tyle ode mnie,

Pozdrawiam ;)

Posted

1.Udzielaj się na forum

2.Jak chcesz być adminem złóż podanie

3.Musisz posiadać konto steam

4.Musisz zapoznać się z regulaminem i przestrzegać go

5.Admini są tylko maja też swoje życie (praca,szkoła,i obowiązki w domu )

Posted
Witam,

Proponuję zrobić nabór na adminów, ponieważ gram tu już kilka dni, a nie widziałem jeszcze żadnego admina na serwerze, a haxy latają.

Przed chwilą gość o nicku "dragon coś tam" powiedział, że wyłączy haxy jak ja to zrobię i przez 2 mapy na*****zielał na haxach denerwując tym innych graczy. Ja też już wyszedłem, wszak miałem dość dostawania 3 kasków przez ścianę.

No i to tyle ode mnie,

Pozdrawiam ;)

jezeli ty bys mial brac udzial w ''wyborach'', to jestem na nie bo -

1. Jestes zbanowany na esl i bl.

2. patrz pkt 1.

To tyle z mojej wypowiedzi :-)

Posted
jezeli ty bys mial brac udzial w ''wyborach'', to jestem na nie bo -

1. Jestes zbanowany na esl i bl.

2. patrz pkt 1.

To tyle z mojej wypowiedzi :-)

Haha proszę Cię, Daj mi link do bana z esla i Blacklisted. Bo w rozgrywkach na eslu uczestnicze dzień w dzień, a na Blackliscie mam 80 zbanowanych haxów i ani jednej pomyłki.

Więc twoja teoria legła w gruzach.

Ponadto nie chcę składać żadnego podania o admina, bo nie mam na to czasu, wszak gram na waszym serwerze naprawdę niedużo.

• 1 month later...
Posted

To mam rozumieć , że rekrutacja jest otwarta ? ;>

I tak od siebie dodam , że jestem tego samego zdania co "Siła Spokoju" . Adminów bardzo rzadko widuje właściwie widziałem tylko Agatę żadnego innego więc przydadzą się nowi