Sila Spokoju Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Witam, Proponuję zrobić nabór na adminów, ponieważ gram tu już kilka dni, a nie widziałem jeszcze żadnego admina na serwerze, a haxy latają. Przed chwilą gość o nicku "dragon coś tam" powiedział, że wyłączy haxy jak ja to zrobię i przez 2 mapy na*****zielał na haxach denerwując tym innych graczy. Ja też już wyszedłem, wszak miałem dość dostawania 3 kasków przez ścianę. No i to tyle ode mnie, Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morientes Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Moim zdaniem to administracja powinna o tym decydować.A jak byś czytał forum to byś zauważył że jakoś jest mało chętnych na stanowisko admina na tym serwie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sila Spokoju Posted February 22, 2012 Author Report Share Posted February 22, 2012 Morientes, po pierwsze to nie liż dupy. po drugie ja tylko podałem propozycję, niczego przecież nie wymuszam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-hindler Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 1.Udzielaj się na forum 2.Jak chcesz być adminem złóż podanie 3.Musisz posiadać konto steam 4.Musisz zapoznać się z regulaminem i przestrzegać go 5.Admini są tylko maja też swoje życie (praca,szkoła,i obowiązki w domu ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Witam, Proponuję zrobić nabór na adminów, ponieważ gram tu już kilka dni, a nie widziałem jeszcze żadnego admina na serwerze, a haxy latają. Przed chwilą gość o nicku "dragon coś tam" powiedział, że wyłączy haxy jak ja to zrobię i przez 2 mapy na*****zielał na haxach denerwując tym innych graczy. Ja też już wyszedłem, wszak miałem dość dostawania 3 kasków przez ścianę. No i to tyle ode mnie, Pozdrawiam jezeli ty bys mial brac udzial w ''wyborach'', to jestem na nie bo - 1. Jestes zbanowany na esl i bl. 2. patrz pkt 1. To tyle z mojej wypowiedzi :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sila Spokoju Posted February 22, 2012 Author Report Share Posted February 22, 2012 jezeli ty bys mial brac udzial w ''wyborach'', to jestem na nie bo - 1. Jestes zbanowany na esl i bl. 2. patrz pkt 1. To tyle z mojej wypowiedzi :-) Haha proszę Cię, Daj mi link do bana z esla i Blacklisted. Bo w rozgrywkach na eslu uczestnicze dzień w dzień, a na Blackliscie mam 80 zbanowanych haxów i ani jednej pomyłki. Więc twoja teoria legła w gruzach. Ponadto nie chcę składać żadnego podania o admina, bo nie mam na to czasu, wszak gram na waszym serwerze naprawdę niedużo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sila Spokoju Posted February 22, 2012 Author Report Share Posted February 22, 2012 A tutaj potwierdzenie moich słów: Profil blacklisted Profil Esl http://www.blacklisted.pl/profile,SilaSpokoju,495.html http://www.esl.eu/pl/player/4486774/ Mój Steam_ID: 0:0:18155891 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 rzeczywiscie - ktos zle sprawdzil ^^ i zle ''podal''. Sorry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NieObliczalny Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 To mam rozumieć , że rekrutacja jest otwarta ? ;> I tak od siebie dodam , że jestem tego samego zdania co "Siła Spokoju" . Adminów bardzo rzadko widuje właściwie widziałem tylko Agatę żadnego innego więc przydadzą się nowi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orochi Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 admini sa ylko serw zle dziala, jak to naprawia to poprawi sie troche na serwie... niestety wszystko w rekach h@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Dokladnie. Przez jakies cuda, kilku nie mozna dodac na war3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts