Jump to content
TheGames.PL More than games

Odwolanie od bana ( bez screenow)

Recommended Posts

Sory ze dopiero teraz ale po calej akcji z adminem na czitach odposcilem serwer, jednak wracam gdyz co jak co ale przynajmniej da sie tu pograc takze wracajac do tematu:

-Nie pamietam daty gdyz bylo to kupe czasu temu

-podobnie z godzina

- Degustator

-przedmiot? nie rozumiem, ale jesli chodzi o screeny nie mam gdyz admin nie dal mi nawet szansy na ich zrobienie, a nawet mnie nie scanowal

-80.0.65

[AMXBANS] You are Banned from this server!

[AMXBANS] You are permanently banned.

[AMXBANS] Banned nick : Degustator

[AMXBANS] Reason : ' pamietam '

[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ banlista.thegames.pl

[AMXBANS] Your SteamID : ' '

[AMXBANS] Your IP : ' 80.0.65

Dobranoc:*

Data Gracz Admin Powód Czas cstrike.gif 04-02-2012 - 13:34 Degustator Glutowy plask ! Aktywny Na zawsze cstrike.gif 29-01-2012 - 23:46 Degustator Grz3s!3k miales bana Na zawsze cstrike.gif 24-01-2012 - 18:18 Degustator MrDrops Aktywny Na zawsze cstrike.gif 18-01-2012 - 17:45 Degustator TaczMajEs miales bana Na zawsze cstrike.gif 14-01-2012 - 20:58 Degustator Ynex "ss na www.forum.thegames.pl" Na zawsze cstrike.gif 29-12-2011 - 14:01 Degustator Grz3s!3k ss na forum Na zawsze cstrike.gif 08-12-2011 - 21:40 Degustator Silence~ pamietam Na zawsze

fakt nie sprawdzałem ale w takim razie i tak zostaje kwestia tego że bana dała osoba która już nie jest adminem i w dodatku ban był dany prawie 3 miesiące temu, ale tak jak napisałem niech poczeka na decyzje Thermala Tacza Flesza czy kto tam pierwszy postanowi się wypowiedzieć;P

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...