asshole? Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Witam jestem asshole?`chciał bym złożyć skargę na admina Mariusz Pudzian (Mariusz Pudzian) Skargę składam ponieważ dostałem bana za nic powody ( mikro +16, obraza, idz pisac skarge) 1.mam 16 lat 2.nie obrażałem admina 3.poszedłem pisać skargę jak widać ban za nic Proszę podjąć jakieś kierunki w celu tego admina ! Dziękuję i pozdrawiam cała ekipę : ) PS. zapomniałem o najważniejszym okres bana wynosi 10h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxygen. Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 ja popieram to co on napisał... ogarnijcie adminów i niech częściej admin wchodzi na serwa bo ja tam gram prawie cały czas i tylko 2 razy go widziałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 (edited) Skarga nie jest wg wzoru, nie powiekszaj czcionki, nikt nie jest slepy .! Darles ryja dzieciaku przez mikro i wyzywales mnie, dostales bana, oxygen Ty tez powinienes ale musialem zejsc, nastepnym razem na pewno dostaniesz:) No chyba ze uda sie wam zabrac mi tego adma jak sie odgrazalisccie Przez pomylke dostal bana aion czy jakos tak, ale juz masz ub. PS. Mysle ze Macias potwierdzi czesc tej sytuacji bo przyszedl w polowie Dziekuje dobranoc Dzieciaczki, pora spac :> Edited February 28, 2012 by Mariusz_Dominator_Pudzian Link to comment Share on other sites More sharing options...
asshole? Posted February 28, 2012 Author Report Share Posted February 28, 2012 wiesz co wcale cie nie wyzwałem a po 2 mam prawie 3 osoby co mogą potwierdzić ta sytuację Link to comment Share on other sites More sharing options...
asshole? Posted February 28, 2012 Author Report Share Posted February 28, 2012 (edited) a jeszcze 1 będę sobie powiększał litery kiedy chcę @Pudzian. Nie, nie bedziesz, dostaniesz jeszcze bana na forum Edited February 28, 2012 by Mariusz_Dominator_Pudzian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxygen. Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Widać że pierwszy raz admin... weź otwórz tamtą zakładkę podyskujemy se jeszcze, a nie że zamkniesz i nie mamy prawa wypowiedzi, może inni też się wypowiedzą Link to comment Share on other sites More sharing options...
asshole? Posted February 28, 2012 Author Report Share Posted February 28, 2012 a jeszcze 1 będę sobie powiększał litery kiedy chcę @Pudzian. Nie, nie bedziesz, dostaniesz jeszcze bana na forum kurde no boje się Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 S*****alaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts