Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

#Data otrzymania bana: 29/02/2012r

#Godzina: ok. 19.20

#Nick admina wręczającego:Mariusz Pudzian

#Nick gracza zbanowanego: n3rwUs

#Uzasadnienie bana: aktywny ban

#Treść odwołania:

wszedłem na serwa i dostałem bana powód ( odpalony ) nie zrobiono mi ss

Posted

heh:) dobry typ z ciebie... Pooglądaj do końca:D co do wyjścia zgadzam się, sprawdziłem, macie to samo ip. Jednak nie podoba mi się za bardzo twoje info i namierzenie kogoś zanim go zobaczysz tak na prawdę;)

Posted

mi chodzi o twoje wejście na b i wyjście z b jak od razu celownik poszedł na gościa na respie i o sytuacje na długiej, ale ja tu mam o ub niewiele do gadania.... jak góra zdecyduje że nic nie ma to dostaniesz ub

Posted
Ostatni raz mowie nie udzielaj sie w tym temacie.

Oj Mariusz Ale każdy ma prawo się wypowiedzieć ! nawet jeśli sprawa nie dotyczy niego ^^

Posted

no ja też bym powiedział ze coś masz... szkoda ze nie zrobiłeś ss;P ale jak dla mnie faktycznie te akcje na b, na dlugiej po fleszu w sumie cala akcja i jedna na gali sa dziwne

Posted

Szczerze chciałem dać od razu ub nie patrząc na demko ale się zaciekawiłem i dobrze, szkoda że ESP nie ma jednakże mam parę pytań odnośnie gracza :

- Masz steama? TAK/NIE

- Jaki masz staż ( Lata )

- Ile masz lat

Jestem po prostu ciekaw tego co napiszesz, bo demko nie wydaje mi się czyste ale chcę się tylko upewnić przy swojej opinii koleszko.

Posted

ip nikomu się nie wyświetla:D może się wyświetlać steamID albo SteamID-LAN czyli ns:) eventualnie jak grasz przez steam a nie widać awatara wyśiwietla się ValveID-LAN a ty grałeś na ns.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...