5517o0o Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Twój brat to rzeczywiście bardzo bezstronna osoba:D posłuchaj mnie dziecko drogie bo ostatni raz powtarzam żebyś czytał ze zrozumieniem (trzeci:D) ja widziałem cię na ns i nie dyskutuj:) gdybyś miał steam byłoby valve ID a nie było. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n3rwus Posted March 3, 2012 Author Report Share Posted March 3, 2012 słuchaj mnie dobrze bo ostatni raz powtarzam dorosły drogi (drugi) zepsuł mi się steam i jak na niego wbijam i gram to nie mam vave ID !!! a na kompie nawet nie mam ns Link to comment Share on other sites More sharing options...
n3rwus Posted March 3, 2012 Author Report Share Posted March 3, 2012 w sumie mam pomysł jak ci to udowodnić dasz mi swój login steam dodam cie do znj i wejdziemy na jakiś serwer tylko do steam i zobaczysz ze nie mam valve ID Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Jeszcze raz dziecko drogie co mi z tego że zobacze że masz steam? grałeś bez... Link to comment Share on other sites More sharing options...
n3rwus Posted March 3, 2012 Author Report Share Posted March 3, 2012 zaraz mnie wkur.. dorsly drogi haha ! wes ogarnij czytaj dokladnie moje odp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 dobrze koniec dyskusji temat zamykam jako ze trzech adminów ma podejrzenia ze miałeś wh ban zostaje jesli ktos zdecyduje inaczej to niech otworzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts