PrzeCineK Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 # Data otrzymania kicka\bana:02.03.2012 # Godzina: 13:55 # Nick Admina wręczającego: bodajze Rogu #Nick gracza: PrzeCineK # Uzasadnienie kicka\bana: grałem na innym serwie Cod Mod i zbindowalo mi sie T jako reklama i nie wiedzialem wcisnolem i dal mi bana na tydzien chociaz było to nie spacjalnie iż nie wiedzialem # Treść odwołania: Czysty przypadek # Dowód uzasadniający odwołanie: No nie moge miec ss bo to samo sie binduje. Prosze o Ub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrzeCineK Posted March 2, 2012 Author Report Share Posted March 2, 2012 Sorki za bład nick adma Raqu* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 wyczyść configi wrzuć go tutaj to dostaniesz UB Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrzeCineK Posted March 2, 2012 Author Report Share Posted March 2, 2012 http://www.speedyshare.com/file/Jg8pa/config.rar Proszee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts