Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

sorrry za pomyłke:) 3 ss wcale nie wydaje się czysty (rozmazanie na końcu ściany połączone z drugą ścianą;] i popatrz na postać na pierwszym ss... modele typu kamizelka niebieska? sorry ale jak dla mnie nie ma ub;]

Posted

ssy czyste ale modele nie mogą być.Sam na takich grałem i musiałem usunąć bo nie są zgodne z regulaminem i dają graczowi taką przewagę że widać jak ktoś kampi na niewidce.

Posted

siłą spokoju dochodzę do wniosku że to tylko naboje, ale nie jestem pewien co do tych ssów i proszę o spakowane w rarze pliki:) i nie wiem czemu ale wydaje mi się że ich nie wstawi:D

Posted

Może i ssy czyste, bo na takich sprawach to ja się nie znam. Jestem zwolennikiem dem, na których widać wszystko jak na dłoni. Ale zaciekawiło mnie to czemu u tego pana na ścianach widać jakieś lampy, nie wmówicie mi, że to był jakiś bug czy cokolwiek, ponieważ gram już w tą grę trochę czasu i nigdy nie widziałem czegoś podobnego.

Ponadto gracz nie kwapi się do wrzucenia 5ssów rarem, więc chyba temat niedługo będzie do zamknięcia ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...