pozycz mi pluca Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Witam gram od nie dawna na serwerze bf2 oraz war3. Dziś przy próbie wejścia na serwer wyskoczyła mi taka wiadomość w konsoli. Chciałbym zaznaczyć iż nie czituje oraz nigdy nie czitowałem. Po drugie Mój SteamID to:STEAM_0:1:22868464. Po trzecie mój nick jest "Pozycz mi pluca", dane typu steam oraz nicku może potwierdzić "Bigos". Prosiłbym o od banowanie Server # 9 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Masz bana na tym serwerze! [AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze! [AMXBANS] Zbanowany nick : RafiX # Elegan Skilla . [AMXBANS] Przyczyna : ' Czitujesz ' [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na thegames.pl/amxbans [AMXBANS] Twoj SteamID : ' ' [AMXBANS] Twoje IP : ' 83.27.96.199 ' [AMXBANS] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check yo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 jeśli nie byłeś zbanowany podczas gry po prostu spróbuj wejść kilka razy, czasem po prostu wyskakuje taki błąd i mi się to też zdarza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mów mii Doktorze Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Racja, czasami też mam taki problem ale wystarczy zrobić reconnect Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts