orochi Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Nick: bQ Wiek 22 Steam_ID : 0:0:738411 Staż w CS : ~ 9 lat ale nie liczac przerw i to takich chociazby jak ostatnia ponad roczna Datę rejestracji na forum : 20-03-09 Od kiedy u Nas grasz : od 2 dni... a na serio to gralem kiedys i mialem przerwe z powodu studiow i tego ze na laptopie nie moglem grac teraz majac stacjonarke moge codziennie po 2-3h Powód ubiegania się o Admina : chce sie pozbyc cziterow, dzieci co tylko wyzywaja jak im sie zwroci im sie uwage i tych co lamia regulamin, ewentualnie rozwazam jeszcze opcje ubiegania sie na serwie d2 wiec prosze to tez rozpatrzyc i dac znac Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby : dawno dawno temu mialem tu juz admina, pare ludzi moze mnie kojarzyc i mam pojecie kiedy kto czituje bo nie gram miesiac Wysokość składki oraz częstotliwość (min 1 w miesiącu) : dam rade minimalna skladke bez problemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Nie znam ale skoro mówisz że już miałeś adma to inni powinni znać - bez zdania jestem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 zapewne wplacisz skladke i ci go dodam ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orochi Posted March 12, 2012 Author Report Share Posted March 12, 2012 dni leca a decyzji zabardzo to nie widze ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 hmm to przeczytaj jeszcze raz... zapewne wplacisz skladke i ci go dodam ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Jeszcze nie widzialam Cie na serwie lub nie pamietam. Jednak, paczek napisal, ze jezeli wplacisz to masz ;-) Wiec czekamy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bearshare Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Agatko Ty nie pamiętasz ale za to ja bardzo dobrze. Nawet utkwiło mi dobrze w pamięci jak graliśmy kiedyś na aim_headshot 1vs1 ; p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orochi Posted March 12, 2012 Author Report Share Posted March 12, 2012 jak pisalem wczesniej mialem spora przerwe i tylko ci co siedza na thegames od dluzszego czasu beda mnie pamietac ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 jak pisalem wczesniej mialem spora przerwe i tylko ci co siedza na thegames od dluzszego czasu beda mnie pamietac ;P Nie tłumacz się, płacisz - masz. Stara gwardia wie kim jesteś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orochi Posted March 14, 2012 Author Report Share Posted March 14, 2012 przelew poszedl ale adma nie ma w ogole trafic na kogos tutaj to troche cud... siedze sobie na wc3 i nawet mi sie nie chce nagrywac demo bo co 5 minut ktos nowy wbija z aimem ;o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 dajesz znac na pw ze wyslales i masz to o co prosisz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Admin dodany wystarczy napisac pw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orochi Posted March 14, 2012 Author Report Share Posted March 14, 2012 Admin dodany wystarczy napisac pw ani nie napisales mi czy chce jakies pw zeby je ustalic ani nie podales mi jakiegos losowego co ty ustawiles ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Ale to nie jest ci do niczego potrzebne ;> Tylko paczkowi. Masz mu dac na pw kod smsa ;p i po sprawie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Daj lepiej info na jaki film mam pojsc z Agata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Odlot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts