orochi Posted March 10, 2012 Report Posted March 10, 2012 Nick: bQ Wiek 22 Steam_ID : 0:0:738411 Staż w CS : ~ 9 lat ale nie liczac przerw i to takich chociazby jak ostatnia ponad roczna Datę rejestracji na forum : 20-03-09 Od kiedy u Nas grasz : od 2 dni... a na serio to gralem kiedys i mialem przerwe z powodu studiow i tego ze na laptopie nie moglem grac teraz majac stacjonarke moge codziennie po 2-3h Powód ubiegania się o Admina : chce sie pozbyc cziterow, dzieci co tylko wyzywaja jak im sie zwroci im sie uwage i tych co lamia regulamin, ewentualnie rozwazam jeszcze opcje ubiegania sie na serwie d2 wiec prosze to tez rozpatrzyc i dac znac Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby : dawno dawno temu mialem tu juz admina, pare ludzi moze mnie kojarzyc i mam pojecie kiedy kto czituje bo nie gram miesiac Wysokość składki oraz częstotliwość (min 1 w miesiącu) : dam rade minimalna skladke bez problemu
5517o0o Posted March 10, 2012 Report Posted March 10, 2012 Nie znam ale skoro mówisz że już miałeś adma to inni powinni znać - bez zdania jestem
orochi Posted March 12, 2012 Author Report Posted March 12, 2012 dni leca a decyzji zabardzo to nie widze ;d
Grz3s!3k Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 hmm to przeczytaj jeszcze raz... Quote zapewne wplacisz skladke i ci go dodam ;P
Agata Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 Jeszcze nie widzialam Cie na serwie lub nie pamietam. Jednak, paczek napisal, ze jezeli wplacisz to masz ;-) Wiec czekamy.
Bearshare Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 Agatko Ty nie pamiętasz ale za to ja bardzo dobrze. Nawet utkwiło mi dobrze w pamięci jak graliśmy kiedyś na aim_headshot 1vs1 ; p
orochi Posted March 12, 2012 Author Report Posted March 12, 2012 jak pisalem wczesniej mialem spora przerwe i tylko ci co siedza na thegames od dluzszego czasu beda mnie pamietac ;P
Raca Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 orochi said: jak pisalem wczesniej mialem spora przerwe i tylko ci co siedza na thegames od dluzszego czasu beda mnie pamietac ;P Nie tłumacz się, płacisz - masz. Stara gwardia wie kim jesteś
orochi Posted March 14, 2012 Author Report Posted March 14, 2012 przelew poszedl ale adma nie ma w ogole trafic na kogos tutaj to troche cud... siedze sobie na wc3 i nawet mi sie nie chce nagrywac demo bo co 5 minut ktos nowy wbija z aimem ;o
paczek Posted March 14, 2012 Report Posted March 14, 2012 dajesz znac na pw ze wyslales i masz to o co prosisz!
orochi Posted March 14, 2012 Author Report Posted March 14, 2012 paczek said: Admin dodany wystarczy napisac pw ani nie napisales mi czy chce jakies pw zeby je ustalic ani nie podales mi jakiegos losowego co ty ustawiles ;d
Agata Posted March 14, 2012 Report Posted March 14, 2012 Ale to nie jest ci do niczego potrzebne ;> Tylko paczkowi. Masz mu dac na pw kod smsa ;p i po sprawie.
paczek Posted March 14, 2012 Report Posted March 14, 2012 Daj lepiej info na jaki film mam pojsc z Agata.
Recommended Posts