Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Nick: bQ

Wiek 22

Steam_ID : 0:0:738411

Staż w CS : ~ 9 lat ale nie liczac przerw i to takich chociazby jak ostatnia ponad roczna

Datę rejestracji na forum : 20-03-09

Od kiedy u Nas grasz : od 2 dni... a na serio to gralem kiedys i mialem przerwe z powodu studiow i tego ze na laptopie nie moglem grac teraz majac stacjonarke moge codziennie po 2-3h :)

Powód ubiegania się o Admina : chce sie pozbyc cziterow, dzieci co tylko wyzywaja jak im sie zwroci im sie uwage i tych co lamia regulamin, ewentualnie rozwazam jeszcze opcje ubiegania sie na serwie d2 wiec prosze to tez rozpatrzyc i dac znac

Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby : dawno dawno temu mialem tu juz admina, pare ludzi moze mnie kojarzyc i mam pojecie kiedy kto czituje bo nie gram miesiac

Wysokość składki oraz częstotliwość (min 1 w miesiącu) : dam rade minimalna skladke bez problemu

Posted
jak pisalem wczesniej mialem spora przerwe i tylko ci co siedza na thegames od dluzszego czasu beda mnie pamietac ;P

Nie tłumacz się, płacisz - masz.

Stara gwardia wie kim jesteś ;)

Posted

przelew poszedl ale adma nie ma w ogole trafic na kogos tutaj to troche cud... siedze sobie na wc3 i nawet mi sie nie chce nagrywac demo bo co 5 minut ktos nowy wbija z aimem ;o