Xavi Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Gram na wescie, i sytuacja wygląda tak: Shlindler mówi że ktoś do niego napisał na facebook'u, ja odpowiadam żartem "Mama", po chwili ban na 10h za obrażanie rodziców. Nie proszę o UB bo nie będę juz tam grał, ale chciałbym zapytać gdzie w mojej wypowiedzi obraziłem jego matkę ? Jeżeli ów admin ma inną wersje wydarzeń to proszę o przedstawienie jej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-hindler Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Powiem tak po co powiedziałeś słowo mama ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xavi Posted March 10, 2012 Author Report Share Posted March 10, 2012 Nie wiem, no do mnie czasami matka pisze na FB Czy to jakaś obraza ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-hindler Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Bo to wcale dla mnie nie było śmieszne a powiedziałem że ktoś napisał na facebooku dlatego że bear mi mowil zebym zbanował bixtera ze względu na to że podszywka twoje 3 grosze były nie potrzebne Link to comment Share on other sites More sharing options...
-hindler Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 daj swoje id to dostaniesz ub. I proszę Cię więcej nie mów nic o rodzicach nawet w żartach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xavi Posted March 10, 2012 Author Report Share Posted March 10, 2012 Rozumiem już za co dostałem 10 godzinnego bana. Nie trzeba mi więcej, dzięki, tylko żebyś następnym razem wiedział że nie pozostawię takich banów za 'nic' prawdę mówiąc bez echa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xavi Posted March 10, 2012 Author Report Share Posted March 10, 2012 Aj nie nie, i tak ide spać więc jutro ban minie, nie przejmuj sie nic nerwy, ja to rozumiem , tez jestem człowiekiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 powiem tak reakcja shindlera może przesadzona ale z zasady od rodziców trzymamy się z daleka chociaż samo słowo mama to żadne obrażanie, więc jutro ban minie, nie przejmuj sie nic nerwy, ja to rozumiem , tez jestem człowiekiem i myślę że tyle w temacie temat zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts