dobrepalenie Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Nick Zbanowany : dobre palenie Admin : Jakiś Lul... Godzina : 23:00 SS : ----- Powód : aktywny ban... jak aktywny jak ja żadnego nie widzę na mój steam id ? To tak, dostałem bana bo ktoś myśli, że jak mam bana na nicku, to ja grałem, a to nie prawda, na moim nicku grało kilka osób, które czitowały i stąd tyle banów na mój nick, lecz na moim steam id jest grube ZERO, czyli same wygasłe więc proszę o odbanowanie mnie STEAM ID : STEAM_0:0:1350675324 Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 banował Shindler, a przyczyną jest niestety ale po raz kolejny to że serwer się *****oli...:/ sprawdzałem czy masz steam czy nie i jak wpisywałem status to było id-lan:/ przepraszam za pomyłkę bo w zasadzie odpowiedzialność za bana mogę wziąć na siebie. do ub i do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
-hindler Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 przeraszam UB Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Ub to close. ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts