scoia Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 .. masz woje ss . nie ma to jak admin z placze , jesli ktos go bije to odrazu ban , patrze ze to sie zdarza czesciej . HA zrezygnuj z typa bo ci polowe gracze zbanuje ;D haaa!!!! ;D wiesz co moze ci pomoge ? sam odejdzie od csa? bo ta gra nie dla ciebie ;D haaa!!!! padaka dziewczynko zauwaz , ze nawet nie wiesz komu dales bana haaa;d nie zdziwe sie jak zostaniesz wysmiany statys 7:2 a ty juz ban smiech bo co bo 2 razy pod rzad cie zabilem ? haahahahhaaa ;D http://speedy.sh/zejPZ/ssy-dla-downa.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 czysto, a sprawdzić zawsze warto ale scoia wszczym ryj trochę może co? down? dziewczynka? a Ty co? kozak w necie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-hindler Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Nie według wzoru nie płakałem nawet się do Ciebie nie odzywałem zrobiłem ci screeny i masz je wrzucić i po za tym jak chcesz żeby CIę odbanowano to nie pisz skargi na mnie tylko odwołanie od bana a za te obrazy to za to ,,dziewczynko" to się narażasz na nie screeny tylko na obraze admina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 temat nie napisany według wzoru ani skargi ani odwołania to raz dwa: o tym czy się nadaje czy nie to nie Ty decydujesz trzy to robi własnie to co do Niego należy więc nawet nie ponawiaj tej skargi napisz jedynie odwołanie jeśli chcesz zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts