Play* Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 Nick: Play* Wiek: 18 Steam_ID: nie gram na steam bo lagi. Staż w CS: Hmm troszke bedzie od 1.5 cs ;s nie było 1.6 ale nie wiem ile lat 7+ Datę rejestracji na forum: TAK, to jest moj pierwszy post bo nie mogę wytrzymać na serverze gdy gra 10 botów pewnie wam znanych ... poznajesz Artur??, bubson i inne boty :/ Od kiedy u Nas grasz - Hmm.. miesiac chyba nawet może nie ale od kąd pamietam to raz tylko był admin :/ Powód ubiegania się o Admina: powod jest oczywiscty: oczyscic server z tego brudu jakim sa aimy i boty. Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: Miałem pare adminów nie chce reklamować ale jeśli bedzie trzeba to napisze, oczywiscie brak adminow na wa3ft a pokochałem ten server tylko botów nienawidze. Znajomość AMX 10/10 Wysokość składki oraz częstotliwość (min 1 w miesiącu) :sms/ 12zl. Pozdrawiam Play* Spójrz na te boty...
Play* Posted March 13, 2012 Author Report Posted March 13, 2012 yyyyyy... NIE?! yyyy to może ty wbijesz na server i zaczneisz banować tych botów!! bo grać nie można a admin sobie na forum smiga zamiast na serwerze troszke ogaru prosze..
Raca Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 Steam_ID: nie gram na steam bo lagi. Nie Datę rejestracji na forum: TAK, to jest moj pierwszy post bo nie mogę wytrzymać na serverze gdy gra 10 botów pewnie wam znanych ... poznajesz Artur??, bubson i inne boty :/ Nie Od kiedy u Nas grasz - Hmm.. miesiac chyba nawet może nie ale od kąd pamietam to raz tylko był admin :/ Nie 3x nie - dziękujemy.
Recommended Posts